Wilt u uw ramen voorzien van een Top-down vouwgordijn? Top-down & Bottom-Up vouwgordijnen geven u maximale mogelijkheden om met lichtinval te spelen. Ook biedt een Top-down vouwgordijn de mogelijkheid om inkijk van passanten te beperken. Geen dag is hetzelfde wanneer u kiest voor deze vouwgordijnen. Zo kunt u elke dag uw interieur een ander uiterlijk geven!

Welk Top-down vouwgordijn heeft uw voorkeur?

Kiest u voor:

Neem een kijkje op de website welke stof en kleur uw voorkeur heeft. Het Vouwgordijntje werkt vanuit haar eigen fabriek waardoor alle vouwgordijnen op maat kunnen worden gemaakt. Hierdoor kunnen de Top Down Bottom Up vouwgordijnen geleverd worden tot wel vier meter breed. Andere fabrikanten leveren tot drie meter breed. Hiermee is Het Vouwgordijntje uniek in Nederland.

Welke kleur kiest u voor uw Top-down vouwgordijn?

Heeft u al een kleur in gedachten? Bestel dan voor u uw een bestelling plaatst op de website de gratis kleurstalen. Deze kunt u aanvragen via het formulier op de website. Hiermee voorkomt u teleurstellingen. Kleuren worden niet altijd juist weergegeven omdat beeldschermen vaak een eigen instelling van de weergave hebben. Maak eerst de keuze voor de stofsoort en daarna kiest u de kleur.

Heeft u hulp nodig voor het opmeten en/of het monteren van het Top-down vouwgordijn?

In het menu op de website vindt u de opmeet instructies. Wilt u dit graag aan ons overlaten? Dan komt ons serviceteam bij u langs om deze klus vakkundig en secuur te klaren. Mocht er dan onverhoopt een fout worden gemaakt dan ligt de verantwoordelijkheid geheel bij Het Vouwgordijntje. Vul hiervoor het formulier in op de website. Natuurlijk kunt u ons ook altijd vrijblijvend bellen voor vragen of informatie. Uiteraard kunt u ook onze fabriek bezoeken. Hier kunt u zelf de stoffen bekijken en voelen. Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Wij staan voor u klaar!

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.