Wilt u eenvoudig kunnen variëren met de hoeveelheid lichtinval in uw woning, zonder dat u inkijk krijgt? Dan kunt u het beste kiezen voor top down gordijnen. Deze vouwgordijnen kunt u op maat laten maken door Het Vouwgordijntje. Wij hebben al meer dan 20 jaar
ervaring als specialist in vouwgordijnen. Al onze gordijnen zijn op maat gemaakt en van de hoogste kwaliteit. Bovendien kunt u altijd een snelle levering van ons verwachten.

Top down vouwgordijnen van hoge kwaliteit

De hoge kwaliteit van onze top down gordijnen kunnen we waarborgen doordat we de gordijnen zelf fabriceren. Hierdoor kunnen we u ook altijd een snelle levering bieden. Daarnaast kunnen we gordijnen van diverse breedtes maken. We kunnen al uw vouwgordijnen op maat maken, van 30 centimeter tot 4 meter breed. Daarbij kunt u zelf de kleur van de stof bepalen.

DE VOORDELEN VAN TOP DOWN GORDIJNEN

Laat u ons uw top down bottom up gordijnen maken? Dan kunt u kiezen uit drie soorten stoffen voor uw gordijnen. Wilt u de vouwgordijnen gebruiken in plaats van vitrage? Dan kunt u het beste kiezen voor de transparante stof voor uw raambekleding. Wilt u optimaal profiteren van uw gordijnen? Dan kunt u het beste voor een verduisterende of semi transparante stof kiezen. Deze soorten nemen namelijk de inkijk weg. Deze stof is uitstekend voor top down gordijnen. Dit omdat u een top down vouwgordijn aan de bovenkant naar beneden kunt laten zakken, terwijl het gordijn aan de onderkant blijft hangen. Zo kunt u genieten van een natuurlijke lichtinval en toch uw privacy behouden.

Het Vouwgordijntje - Korrel donker - Taupe

BEKIJK DE VOUWGORDIJNEN VAN HET VOUWGORDIJNTJE IN DE SHOWROOM

Weet u nog niet zeker of u top down gordijnen wilt? Of welke stof bij uw interieur en voorkeuren past? Kom dan gerust langs in onze showroom in Oss. Hier kunt u diverse voorbeelden bekijken en ontdekken hoe top de gordijnen werken. Bovendien kunt u hier alle kleuren en stoffen bekijken die we voor uw vouwgordijnen kunnen gebruiken.

VERTROUW OP ONS PASSENDE ADVIES

Als u het lastig vindt om de juiste keuze te maken, kunnen we u ook van passend advies voorzien. Op basis van onze jarenlange ervaring, kunnen we een gegrond advies geven. Aan de hand van uw voorkeuren en de stijl van uw interieur, kunnen we een passende suggestie geven. Daarna kunt u uw vouwgordijnen eenvoudig online bestellen of direct bij ons in de showroom aanvragen.

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Een snelle levering;
  • Een professionele opmeet- en montageservice;
  • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.