Wilt u graag raamdecoratie aanbrengen, maar toch het licht behouden in uw ruimte? Geen opgesloten gevoel hebben als de gordijnen gesloten zijn? Of uw interieur beschermen tegen fel zonlicht? Dan zijn transparante vouwgordijnen de perfecte oplossing. Het Vouwgordijntje heeft een mooie selectie voor u samengesteld. Beschikbaar in mooie, neutrale kleuren met een prettig en makkelijk systeem. Zo kunt u de lichtinval perfect sturen. Vraag snel de gratis kleurstalen aan zodat u de juiste keuze kunt maken.

Wat zijn de voordelen van transparante vouwgordijnen?

 • U kunt ze op hoogte verstellen;
 • Er komt nog steeds voldoende licht binnen;
 • Mensen kunnen niet zo gemakkelijk binnen kijken;
 • U voelt zich niet opgesloten want u kunt naar buiten kijken.

Welke transparante vouwgordijnen kiest u?

Kiest u voor een trendy linnenlook? Of wilt u liever eerst wat kleurstalen ontvangen? De transparante vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in 21 kleuren! Wilt u voor uw gemak uw vouwgordijnen electrisch bedienen? Deze bedient u gemakkelijk met de afstandbediening of wandschakelaar. Ook kunt u ervoor kiezen om dit volledig op afstand te doen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Deze electrische vouwgordijnen worden op maat geleverd. Wij komen dan graag bij u thuis om de situatie te bekijken en samen te besluiten wat de beste oplossing is. Het Vouwgordijntje beschikt over een eigen fabriek waar de productie plaatsvindt. Daardoor is het leveren van maatwerk geen probleem.

Heeft u al een keuze kunnen maken voor uw transparante vouwgordijnen?

Bestel ze dan via onze website. Heeft u hulp nodig bij het opmeten en monteren? Laat dit klusje dan aan ons over. Ons serviceteam zorgt ervoor dat het juist wordt opgemeten en gemonteerd. De verantwoordelijkheid ligt dan volledig bij het Vouwgordijntje. Natuurlijk kan de ervaren doe-het-zelver dit klusje wel klaren. Via onze website vindt u instructies hoe u uw ramen kunt opmeten. Heeft u vragen? Bel ons dan. U kunt ons ook vrijblijvend een mailtje sturen. Wij helpen u graag.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.