Bent u op zoek naar een vouwgordijn voor de badkamer? Wilt u graag uw privacy beschermen door een vouwgordijn te plaatsen in uw badkamer? Woont u op de begane grond en lopen passanten direct langs uw badkamer? Dan wilt u natuurlijk niet dat ze binnenkijken wanneer u aan het douchen bent. Juist de badkamer is een ruimte waar de meeste mensen hun privacy willen behouden. De ruimte waarin u kunt ontspannen en uzelf wilt verzorgen. Dat is voor de meeste mensen een absolute voorwaarde. Daarom is het plaatsen van een vouwgordijn in de badkamer een perfecte oplossing.

Dicht is dicht en doordat het dicht bij het raam geplaatst kan worden kan er ook niemand via de zijkanten binnenkijken. Een gordijn of lamellen plaatsen is daarom geen goed idee. De badkamer is een natte ruimte en een gordijn zal na een korte tijd kringen vertonen en zal moeten worden vervangen! Het Vouwgordijntje weet dit en heeft voor de badkamer speciale stoffen in haar collectie opgenomen. Bekijk rustig het aanbod en maak uw keuze. Raambekleding voor de badkamer kent specifieke voorkeuren en het is prettig wanneer het raam kan worden geopend voor ventilatie. Met het plaatsen van een vouwgordijn is dit geen probleem.

Verduisterende vouwgordijnen op maat in uw badkamer

In uw badkamer moet de licht- en zichtdoorlatendheid van het vouwgordijn minimaal zijn. Verduisterende gordijnen van Het Vouwgordijntje zijn daarom ideaal voor badkamers vanwege de volgende eigenschappen:

 • Laat geen licht door;
 • Zorgt voor absolute privacy;
 • Beschikbaar in diverse kleuren en stoffen.

Elektrische vouwgordijnen voor uw badkamer

Heeft u een groter raam in uw badkamer? Dan raden wij elektrische vouwgordijnen aan. Met een enkele klik op de knop maakt u uw vouwgordijn volledig dicht of open. Bovendien zijn elektrische vouwgordijnen modern en voegen ze écht iets toe aan uw interieur. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen. Zo is het noodzakelijk om de situatie bij u thuis te inventariseren, alvorens wij u een passende prijsopgave kunnen verstrekken.

Bespreek gerust de mogelijkheden

U bent overtuigd; u wilt een verduisterend vouwgordijn voor uw badkamer. Echter heeft u twijfels over de stof- en kleurkeuze. Het aanvragen van gratis kleurstalen biedt dan dé ideale oplossing. Zo ziet u onze vouwgordijnen met uw eigen ogen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Gevestigd in Oss begeleiden wij u graag bij het kopen van uw nieuwe vouwgordijnen.

Om alvast inzicht in de mogelijkheden te verkrijgen, kunt u terecht onder referenties. Daarnaast geeft onze Facebookpagina een mooi inzicht in gerealiseerde klantprojecten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Wenst u meer informatie omtrent onze producten? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0412-614441. Wij laten graag aan u zien waarom u nieuwe vouwgordijnen voor uw badkamer bestelt bij Het Vouwgordijntje.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.