Vouwgordijn badkamer

Een vouwgordijn in uw badkamer zorgt voor privacy. Dit is natuurlijk noodzakelijk om zonder pottenkijkers en gluurders te kunnen douchen. Als specialist in vouwgordijnen helpen wij u graag. In het assortiment van Het Vouwgordijntje vindt u namelijk een uitgebreid aanbod aan vouwgordijnen. Plaats uw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij luisteren gericht naar uw wensen, zodat u hét perfecte vouwgordijn voor uw badkamer koopt.

Verduisterende vouwgordijnen op maat in uw badkamer

In uw badkamer moet de licht- en zichtdoorlatendheid van het vouwgordijn minimaal zijn. Verduisterende gordijnen van Het Vouwgordijntje zijn daarom ideaal voor badkamers vanwege de volgende eigenschappen:

  • Laat geen licht door;
  • Zorgt voor absolute privacy;
  • Beschikbaar in diverse kleuren en stoffen.

Elektrische vouwgordijnen voor uw badkamer

Heeft u een groter raam in uw badkamer? Dan raden wij elektrische vouwgordijnen aan. Met een enkele klik op de knop maakt u uw vouwgordijn volledig dicht of open. Bovendien zijn elektrische vouwgordijnen modern en voegen ze écht iets toe aan uw interieur. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen. Zo is het noodzakelijk om de situatie bij u thuis te inventariseren, alvorens wij u een passende prijsopgave kunnen verstrekken.

Bespreek gerust de mogelijkheden

U bent overtuigd; u wilt een verduisterend vouwgordijn voor uw badkamer. Echter heeft u twijfels over de stof- en kleurkeuze. Het aanvragen van gratis kleurstalen biedt dan dé ideale oplossing. Zo ziet u onze vouwgordijnen met uw eigen ogen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Gevestigd in Oss begeleiden wij u graag bij het kopen van uw nieuwe vouwgordijnen.

Om alvast inzicht in de mogelijkheden te verkrijgen, kunt u terecht onder referenties. Daarnaast geeft onze Facebookpagina een mooi inzicht in gerealiseerde klantprojecten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Wenst u meer informatie omtrent onze producten? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0412-614441. Wij laten graag aan u zien waarom u nieuwe vouwgordijnen voor uw badkamer bestelt bij Het Vouwgordijntje.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren