Bent u van plan een vouwgordijn te kopen? Bij ons vind u een uitgebreid assortiment aan materialen en kleuren tegen een scherpe prijs. Mocht u uw vouwgordijn willen combineren met overgordijnen, dan kunt u die ook door ons laten maken. We kunnen deze namelijk in dezelfde stoffen leveren als de vouwgordijnen.

Waarom een vouwgordijn kopen?

Vouwgordijnen geven een moderne, strakke en rustige uitstraling aan uw interieur. Ze zijn te verkrijgen in een transparante, semi-transparante of verduisterende stof en ook in de manier van openen en sluiten zit variatie. Zo kunt u kiezen voor de “Top-down Bottom-up” variant, waarbij het vouwgordijn zowel aan de onder- als aan de bovenkant geopend kan worden. Dit zorgt ervoor dat u uw privacy behoudt, en toch veel daglicht binnen kunt laten. Ook een elektrisch vouwgordijn behoort tot de opties. Met een afstandsbediening kunt u uw gordijnen dan mooi gelijkmatig openen en sluiten.

Maatwerk

Wanneer u ervoor kiest om bij ons een vouwgordijn te kopen, dan heeft u ook de mogelijkheid om het inmeten en de montage door ons te laten uitvoeren. Dit is wel zo handig, want op deze manier weet u zeker dat het goed en vakkundig gebeurt, en ligt de verantwoordelijkheid voor de maatvoering bij ons. Ons serviceteam zal in dat geval een afspraak met u maken om bij u thuis tegen een kleine meerprijs de boel op te komen meten en, indien u dat wenst, advies te geven over het materiaal en de kleur van de vouwgordijnen.

Als u dat wil, kan ons serviceteam de beugels voor de vouwgordijnen alvast plaatsen zodat u deze zelf kunt hangen als ze klaar zijn, maar ook de uiteindelijke montage kunnen wij voor u verzorgen. De keuze is aan u!

Informatie over vouwgordijnen kopen

Voor meer informatie en advies over het kopen van een vouwgordijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.