Bent u op zoek naar een mooi rood vouwgordijn? Of een andere kleur? Dan kunt u bij het Vouwgordijntje terecht voor een ruime keuze aan vouwgordijnen in de mooiste kleuren. U kunt een keuze maken uit:

Vraag snel uw gratis kleurstalen aan om de rode vouwgordijnen te kunnen kiezen die het beste bij u passen.

Semi-transparant Manhattan 741
Semi-transparant Manhattan 742
Semi-transparant Manhattan 744
Verduisterend Dubious Robijn

Wilt u graag een rood vouwgordijn?

Rood is de kleur van de liefde. In onze collectie verduisterende gordijnen hebben wij twee mooie kleuren rood voor u geselecteerd. De kleuren robijn en Ruby Wine zijn onze keuzemogelijkheden. Rood wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld de slaapkamer. Het geeft een warme uitstraling en straalt kracht uit. Om zeker te zijn van uw keuze kunt u bij het Vouwgordijntje gratis kleurenstalen aanvragen. Soms zien kleuren er op een beeldscherm anders uit dan in de realiteit. Zo voorkomt u teleurstellingen.

Kiest u voor electrisch of handmatige bediening van uw (rood) vouwgordijn?

Heeft u grote raampartijen? Of brede ramen? Het Vouwgordijntje heeft een eigen fabriek waar de gordijnen op maat gemaakt kunnen worden. Hiermee kunnen we de breedtematen van onze gordijnen aanpassen en kunnen wij de vouwgordijnen vervaardigen tot vier meter breed.Voor grote raampartijen is dit natuurlijk een groot voordeel. De meeste vouwgordijnen worden geleverd met een maximale breedte van drie meter. Doordat wij een eigen fabriek hebben hebben wij een snelle levertijd van ongeveer 25 werkdagen. Ons team bestaat uit tien medewerkers die streven naar vernieuwing en hoge kwaliteit.

Weet u al welk vouwgordijn u wilt?

Kiest u voor rood of wordt het toch een andere kleur. Bestel bij ons gratis kleurstalen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Soms komen kleuren anders over op uw beeldscherm. Bestel ze via onze website. U kunt ons ook bezoeken in onze fabriek. In onze showroom heeft u een ruime keuze uit kleuren en stofsoorten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 20:00 uur. Wij helpen u graag!

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.