Wilt u groene vouwgordijnen kopen? Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop en plaats vervolgens uw bestelling. Twijfelt u over het materiaal? Vraag dan eenvoudig gratis kleurstalen aan zodat u de juiste stof- en kleurkeuze kunt maken. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u altijd dé perfecte vouwgordijnen in uw woonkamer, badkamer of slaapkamer krijgt. En op het scherm van uw pc, telefoon of tablet kan de kleurweergave nog wel eens afwijken.

Transparant Soft Light Sage
Transparant Soft Light Sterling
Verduisterend Soft Dark Sage
Verduisterend Soft Dark Sterling

Groene vouwgordijnen zijn zowel stijlvol als decoratief

Bent u geïnteresseerd in het laten vervaardigen van vouwgordijnen op maat? Bestel ze bij Het Vouwgordijntje; wij hanteren korte levertijden, zodat u uw woning al snel kunt voorzien van prachtige groene vouwgordijnen op maat. Deze zijn stijlvol, modern én decoratief. Vouwgordijnen kennen met andere woorden zowel een functionele als praktische waarde.

Altijd hét juiste vouwgordijn bij u thuis

Het Vouwgordijntje staat voor het vervaardigen van vouwgordijnen op maat. Hierbij leveren wij onze vouwgordijnen op in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Wilt u graag groene vouwgordijnen bij u thuis? Dan kunt u uw vouwgordijnen laten uitvoeren in de volgende varianten:

De keuze voor uw nieuwe vouwgordijnen is grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid licht én kijkinval u in uw woning wenst te creëren. Indien u enige twijfels hierover heeft, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het Vouwgordijntje heeft door de jaren heen al vele prachtige vouwgordijnen mogen plaatsen bij klanten thuis. Onze vakspecialisten kunnen u derhalve uitstekend adviseren met betrekking tot montage, plaatsing én kleurkeuze. Kortom: uw nieuwe groene vouwgordijnen bestelt u bij Het Vouwgordijntje!

Bestel bij dé specialist in groene vouwgordijnen

Koop direct uw groene vouwgordijnen bij Het Vouwgordijntje. Heeft u vragen of wenst u passend advies? U kunt ons contacteren via 0412-61441 of info@hetvouwgordijntje.nl. Daarnaast kunt u langskomen in onze showroom om geholpen te worden door ervaren vakmensen. Om kennis te maken met onze prachtige producten en oplossingen, kunt u terecht onder foto’s of een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina. Het Vouwgordijntje: úw partner in vouwgordijnen van A tot Z.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.