Heeft uw woning een groot raam of raampartijen en wilt u daar vouwgordijnen plaatsen? Bij Het Vouwgordijntje vindt u de perfecte vouwgordijnen voor een groot raam of glazen wand. In de eigen fabriek worden de vouwgordijnen vervaardigd zoals u dit wenst. Het is natuurlijk altijd mooier wanneer het vouwgordijn strak passend geplaatst kan worden in uw interieur dan gebruik te maken van twee vouwgordijnen naast elkaar.

Welke vouwgordijnen kiest u voor een groot raam?

Er is ruim voldoende keuze in kleuren en stoffen. Welke bediening heeft uw voorkeur?

Voor vouwgordijnen voor een groot raam wordt vaak gekozen voor een elektrische bediening. Het voordeel hiervan is dat de vouwgordijnen gelijkmatig worden gevouwen. Vouwgordijnen voor kleinere ramen zijn gemakkelijker te vouwen dan die voor een groot raam. Ook is een “topdown & bottom up” vouwgordijn een goede optie. Hiermee kunt u spelen met lichtinval en kunt u de inkijk beperken wanneer u dit wenst. Deze vouwgordijnen worden in de eigen fabriek gemaakt waardoor Het Vouwgordijntje kan leveren tot wel vier meter breed. Hiermee zijn we de enige in Nederland die dit kan leveren. Andere fabrikanten leveren tot maximaal drie meter. Voor een groot raam of raampartijen geeft deze afmeting van vier meter een rustig en sereen beeld.

Welke stofsoort en kleur kiest u voor de vouwgordijnen voor het grote raam?

Heeft u een mooie stof gevonden in de kleur die u wilt? Dan adviseren wij u altijd om de gratis kleurstalen te bestellen. Vaak geeft een beeldscherm afwijkende kleuren weer. Om teleurstellingen te voorkomen sturen wij u graag deze gratis kleurstalen toe. U maakt eerst een stofkeuze en daarna kunt u de kleur kiezen. Vul het formulier in en verzend uw keuze. U ontvangt dan binnen enkele dagen de kleurstalen. Wilt u hulp met het opmeten en monteren? Kijk op de website hoe het team van Het Vouwgordijntje u kan ondersteunen of bekijk de tips! U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.