Een vouwgordijn in uw keuken zorgt voor privacy en stijl. Als specialist in vouwgordijnen helpen wij u graag. In het assortiment van Het Vouwgordijntje vindt u namelijk een uitgebreid aanbod aan vouwgordijnen. Plaats uw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij luisteren gericht naar uw wensen, zodat u hét perfecte vouwgordijn voor uw keuken koopt.

Elektrische vouwgordijnen in de keuken

Heeft u een groter raam in uw keuken? Dan raden wij elektrische vouwgordijnen aan. Met een enkele klik op de knop maakt u uw vouwgordijn volledig dicht of open. Bovendien zijn elektrische vouwgordijnen modern en voegen ze écht iets toe aan uw interieur. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen. Zo is het noodzakelijk om de situatie bij u thuis te inventariseren, alvorens wij u een passende prijsopgave kunnen verstrekken.

Vouwgordijnen op maat in uw keuken?

Houd je van een warme, landelijke sfeer? Dan zijn vouwgordijnen iets voor jou! De stoffen gordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Doordat de stof zich netjes opvouwt, is hij makkelijk op te halen en te laten zakken. Ook is het heel gemakkelijk om een vouwgordijn schoon te houden. Doordat het met klittenband vast zit aan het systeem, kan deze er makkelijker af worden gehaald en uitgewassen worden.

Bespreek gerust de mogelijkheden

U bent overtuigd; u wilt een vouwgordijn voor uw keuken. Echter heeft u twijfels over de stof- en kleurkeuze. Het aanvragen van gratis kleurstalen biedt dan dé ideale oplossing. Zo ziet u onze vouwgordijnen met uw eigen ogen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Gevestigd in Oss begeleiden wij u graag bij het kopen van uw nieuwe vouwgordijnen.

Om alvast inzicht in de mogelijkheden te verkrijgen, kunt u terecht onder referenties. Daarnaast geeft onze Facebookpagina een mooi inzicht in gerealiseerde klantprojecten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Wenst u meer informatie omtrent onze producten? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0412-614441. Wij laten graag aan u zien waarom u nieuwe vouwgordijnen voor uw keuken bestelt bij Het Vouwgordijntje.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.