Vouwgordijnen kopen

Wilt u vouwgordijnen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Vouwgordijntje. Plaats een bestelling online of neem contact met ons op voor passend advies. Daarnaast kunt u gratis kleurstalen aanvragen om de juiste stof- en kleurkeuze te maken. Wit, zwart, grijs of taupe: vouwgordijnen kopen doet u makkelijk en snel bij Het Vouwgordijntje.

Vouwgordijnen in verschillende stoffen en varianten

Vouwgordijnen zijn prachtig en voegen iets toe aan het interieur; creëer in een handomdraai een luxe of authentieke uitstraling bij u thuis. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht en kijkinval. Wilt u een moderne uitstraling? U kunt bij ons vouwgordijnen kopen in de volgende varianten:

Vouwgordijn ophangsysteem kopen

Koopt u uw nieuwe vouwgordijnen bij Het Vouwgordijntje? Dan kunt u rekenen op een zeer scherpe prijs. Door productie in eigen fabriek staan wij bovendien garant voor een garantie van vijf jaar én een snelle levering. U heeft uw nieuwe vouwgordijn namelijk al binnen 10 tot 15 werkdagen in huis.

Om onze klanten verder van A tot Z te ondersteunen, bieden wij een professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs bent u gewaarborgd van een vakkundige plaatsing. Heeft u twee linkerhanden en wenst u een beetje hulp bij de montage van uw nieuwe vouwgordijnen? Neem dan een kijkje onder opmeten & montage en bekijk de mogelijkheden. Als raséchte vakspecialist helpen wij u graag.

Vouwgordijnen online kopen

Het Vouwgordijntje staat voor het maken van vouwgordijnen op maat, zowel handbediend als elektrisch. Bestel of neem contact met ons op voor passend advies. U kunt alvast kennismaken met diverse realisaties onder referenties. Daarnaast kunt u terecht op onze Facebookpagina voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Laat u verrassen door de opgeleverde klantprojecten en koop vervolgens uw nieuwe vouwgordijnen op maat.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren