Wilt u vouwgordijnen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Vouwgordijntje. Plaats een bestelling online of neem contact met ons op voor passend advies. Daarnaast kunt u gratis kleurstalen aanvragen om de juiste stof- en kleurkeuze te maken. Wit, zwart, grijs of taupe: vouwgordijnen kopen doet u makkelijk en snel bij Het Vouwgordijntje.

Vouwgordijnen in verschillende stoffen en varianten

Vouwgordijnen zijn prachtig en voegen iets toe aan het interieur; creëer in een handomdraai een luxe of authentieke uitstraling bij u thuis. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht en kijkinval. Wilt u een moderne uitstraling? U kunt bij ons vouwgordijnen kopen in de volgende varianten:

Vouwgordijn ophangsysteem kopen

Koopt u uw nieuwe vouwgordijnen bij Het Vouwgordijntje? Dan kunt u rekenen op een zeer scherpe prijs. Door productie in eigen fabriek staan wij bovendien garant voor een garantie van vijf jaar én een snelle levering. U heeft uw nieuwe vouwgordijn namelijk al binnen 10 tot 15 werkdagen in huis.

Om onze klanten verder van A tot Z te ondersteunen, bieden wij een professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs bent u gewaarborgd van een vakkundige plaatsing. Heeft u twee linkerhanden en wenst u een beetje hulp bij de montage van uw nieuwe vouwgordijnen? Neem dan een kijkje onder opmeten & montage en bekijk de mogelijkheden. Als raséchte vakspecialist helpen wij u graag.

Vouwgordijnen online kopen

Het Vouwgordijntje staat voor het maken van vouwgordijnen op maat, zowel handbediend als elektrisch. Bestel of neem contact met ons op voor passend advies. U kunt alvast kennismaken met diverse realisaties onder referenties. Daarnaast kunt u terecht op onze Facebookpagina voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Laat u verrassen door de opgeleverde klantprojecten en koop vervolgens uw nieuwe vouwgordijnen op maat.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.