Wilt u weten of vouwgordijnen bevestigt kunnen worden op kunststof kozijnen? Ja, dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Via zogenaamde klemdrager kunnen ook op kunststof kozijnen vouwgordijnen bevestigd worden. Ook zijn hiervoor oplossingen bedacht die het boren in kunststof kozijnen uitsluiten. Vouwgordijnen hebben een unieke look en zijn functioneel. Het geeft de mogelijkheid om te spelen met licht en inkijk van passanten. Het Vouwgordijntje heeft voor u een mooie collectie samengesteld in diverse stof- en kleurkeuzes.

Welke vouwgordijnen kiest u voor uw kunststof kozijnen?

Wanneer uw ramen op een zonnige kant zijn gelegen is het prettig om te kiezen voor een verduisterende stofsoort. Hierdoor kunt u de hele ruimte naast verduisteren ook koeler houden. Daarom is deze stof is uitermate geschikt voor slaapkamers en zolderkamers.

Heeft u hulp nodig met het opmeten en monteren van de vouwgordijnen voor uw kunststof kozijnen?

Of wilt u graag instructies ontvangen voor deze klus? Via de website van Het Vouwgordijntje kunt u de instructies over het opmeten en monteren voor vouwgordijnen bekijken. Natuurlijk kan het serviceteam deze klus ook voor u realiseren. Een foute afmeting van vouwgordijnen zorgt voor teleurstellingen. Hiervoor kunt u een keuze maken uit twee verschillende mogelijkheden.

Optie 1: Opmeten en kleuradvies

Optie 2: Opmeten, kleuradvies en direct plaatsen van de beugels

Kijk op de website naar de voorwaarden en tarieven.

Wilt u vouwgordijnen op maat voor uw kunststof kozijnen?

Het Vouwgordijntje vervaardigd in de eigen fabriek. Daardoor kunnen uw vouwgordijnen precies op maat worden gemaakt. De keuze bestaat uit handmatig- of elektrisch bedienbare vouwgordijnen. Met de elektrische onderdelen van Somfy kunnen uw gordijnen perfect worden gevouwen met een druk op de knop. Onze levertijd bedraagt circa 25 werkdagen. Wilt u onze showroom bezoeken? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel ons dan of stuur een e-mail. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ‘s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ‘s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.