Heeft u een mooie raampartij waar u graag vouwgordijnen wilt plaatsen? Hebben de ramen afwijkende afmetingen? Dan kunt u bij Het Vouwgordijntje terecht voor prachtige op maat gemaakte vouwgordijnen. Alle gordijnen worden op maat gemaakt en vervaardigd in de mooiste stoffen en kleuren. Door de productie van vouwgordijnen in de eigen fabriek heeft Het Vouwgordijntje al veel tevreden klanten.

De voordelen om vouwgordijnen te laten maken.

Het laten maken van vouwgordijnen geeft als voordeel dat u uw stof en kleur kunt kiezen. U krijgt hierdoor geen standaard vouwgordijn, maar zorgt ervoor dat uw interieur een eigen uitstraling krijgt. Welke stof heeft uw voorkeur?

Afhankelijk van de hoeveelheid licht die er binnen valt kiest u wat prettig is in elk seizoen. Schijnt de zon de gehele dag op het raam waardoor er veel warmte binnenkomt? Of heeft u een raampartij waardoor veel mensen bij u naar binnen kunnen kijken? Dan valt de keuze op semi-transparante vouwgordijnen of verduisterende gordijnen. Kiest u voor handbediening of wilt u graag elektrisch bedienbare vouwgordijnen? Het Vouwgordijntje realiseert ook deze optie voor u. Met een druk op de knop de vouwgordijnen sluiten en openen is een aanrader voor grote raampartijen.

Wilt u de vouwgordijnen laten maken door Het Vouwgordijntje?

Vraag dan ook de gratis kleurstalen aan via de website! Maak een keuze voor de stof en daarna de kleur. U ontvangt dan 2 kleurstalen. Vaak geeft een beeldscherm een onjuiste weergave van de stof. Dit om teleurstellingen te voorkomen. U kunt ook onze showroom bezoeken om een keuze te maken. Het Vouwgordijntje produceert al meer dan twintig jaar vouwgordijnen in eigen fabriek. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook vindt u op de website instructies voor het opmeten en monteren van de vouwgordijnen. Maak hiervoor gebruik van het opmeet formulier. Heeft u hierbij hulp nodig? Ook deze werkzaamheden kunnen wij van u overnemen. U kunt ons ook bellen voor meer informatie. Wij helpen u graag.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.