Wilt u uw interieur een stijlvolle uitstraling geven met het plaatsen van vouwgordijnen in linnenlook? Linnenlook geeft uw ruimte een luxe en tijdloze uitstraling. Linnenlook is te vergelijken met vitrage. Het is zicht- en licht doorlatend. Bij Het Vouwgordijntje is er volop keuze om met mooie linnenlook vouwgordijnen de sfeer te creëren die u wenst voor uw interieur. Het Vouwgordijntje maakt deze vouwgordijnen op maat waardoor de mogelijkheden natuurlijk groter zijn dan bij standaard maten. Heeft u een grote raampartij welke u graag wilt aankleden maar toch het licht wilt behouden dan is de linnenlook een perfecte keuze. Dit noemen we ook wel een transparante stof.

Welke linnenlook vouwgordijnen hebben uw voorkeur?

Het Vouwgordijntje vervaardigt deze linnenlook vouwgordijnen in de eigen fabriek. Met ruim twintig jaar ervaring leveren we hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wanneer u kiest voor elektrische vouwgordijnen wordt er gebruik gemaakt van het Somfy systeem. Met een druk op de knop opent of sluit u de vouwgordijnen. Tevens zorgt deze ervoor dat de stof gelijkmatig wordt opgevouwen. Top-down & Bottom-up vouwgordijnen geven u de vrijheid om om zelf u inkijk of lichtinval te bepalen. Het spelen met licht wordt daarmee vergroot doordat u dit zelf kunt bepalen. Hierdoor kunt u snel een andere uitstraling creëren in uw interieur. Het Vouwgordijntje is de enige in Nederland die deze Top Down Bottom Up vouwgordijnen kan vervaardigen tot wel vier meter breed. Andere fabrikanten kunnen leveren tot drie meter breed. Voor grote raampartijen is dit natuurlijk een groot voordeel.

Wilt u graag kleurstalen ontvangen voordat u de linnenlook vouwgordijnen besteld?

Dat kan via de website. U maakt eerst een stofkeuze en daarna kiest u de kleur. Vaak geeft een beeldscherm een vertekent beeld en is de weergave van de stof anders dan verwacht. Om teleurstellingen te voorkomen sturen wij u graag deze kleurstalen gratis toe.

Wilt u hulp bij het opmeten en monteren van de (linnenlook) vouwgordijnen?

Wij helpen u graag met opmeten en monteren van de vouwgordijnen. Stuur ons een mailtje of bel ons voor het maken van een afspraak of voor informatie. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.