Vouwgordijnen maken

Wilt u vouwgordijnen maken voor uw woon- of slaapkamer? Transparant, semi-transparant of volledig verduisterend?
Het Vouwgordijntje is gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen op maat. Plaats een bestelling in onze webshop.
Samen zorgen we ervoor dat u dé perfecte vouwgordijnen bij u thuis verkrijgt.

Zelf vouwgordijnen samenstellen en laten maken

U kunt kiezen om zelf uw vouwgordijnen te laten maken. Daarnaast kunt u Het Vouwgordijntje inschakelen voor hulp en passende adviezen.
Kiest u voor onze professionele opmeet- en montageservice? Dan bent u voor een geringe meerprijs gewaarborgd verzekerd van een vakkundige plaatsing van de gekochte vouwgordijnen.
U heeft de volgende keuzemogelijkheden voor het opmeten en monteren van vouwgordijnen:

  • Opmeten én kleuradvies;
  • Opmeten, kleuradvies én plaatsing van beugels;
  • Complete montage door onze specialisten.

Topkwaliteit vouwgordijnen laten maken

Het Vouwgordijntje is een specialist in het maken van vouwgordijnen op maat! Door het grote aanbod in mooie en hoge kwaliteit stoffen kunt u wel een klein beetje last krijgen van keuzestress. Wilt u graag naar buiten kijken bij gesloten vouwgordijnen of wilt u juist het licht een beetje dimmen bij veel zonneschijn? Of wilt u dat passanten niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken? Semi-transparante vouwgordijnen geven u voldoende lichtinval maar geven geen mogelijkheid tot binnenkijken. Verduisterende gordijnen geven geen inkijk en zorgen ervoor dat lichtinval weinig kans heeft. Onze adviseurs kunnen u hiermee helpen en zo nodig advies geven.

Nadat u de juiste keuze voor de stof heeft gemaakt kunt u de kleuren gaan bekijken. Kiest u voor een landelijke uitstraling of kiest u voor een moderne look? Uw woning en de meubels geven vaak al een sfeer weer zodat de keuze voor de kleur van uw vouwgordijnen wat makkelijker wordt. Vraag op de website gratis kleurstalen aan zodat u rustig thuis uw kleur voor de vouwgordijnen kunt bepalen. Dat is ons advies. Beeldschermen kunnen vanwege hun instellingen niet altijd de juiste kleur weergeven. Deze service krijgt u van ons om teleurstellingen te voorkomen wanneer u vouwgordijnen wilt laten maken. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u met eigen ogen de kleuren bekijken en de stoffen voelen. Maak foto’s van uw interieur en neem deze mee!

Vouwgordijnen elektrisch maken

Meer informatie omtrent het zelf maken van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Eventuele vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen. Ook indien u geïnteresseerd bent in elektrische vouwgordijnen. U kunt ons bereiken via 0412-614441 of info@hetvouwgordijntje.nl. Wij denken gericht met u mee voor passende vouwgordijnen bij u thuis.

Uw vouwgordijnen laten maken

Wilt u vouwgordijnen laten maken én monteren door dé specialist? Plaats dan uw bestelling en maak gebruik van onze professionele opmeet- en montageservice. U kunt alvast kennismaken met diverse opgeleverde vouwgordijnen door een kijkje te nemen onder foto's. Daarnaast kunt u terecht op onze Facebookpagina voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Het Vouwgordijntje: voor het maken van vouwgordijnen bij u thuis.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren