Vouwgordijnen maken

Wilt u vouwgordijnen maken voor uw woon- of slaapkamer? Transparant, semi-transparant of volledig verduisterend? Het Vouwgordijntje is gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen op maat. Plaats een bestelling in onze webshop. Samen zorgen we ervoor dat u dé perfecte vouwgordijnen bij u thuis verkrijgt.

Zelf vouwgordijnen maken of laten maken

U kunt kiezen om zelf uw vouwgordijnen te maken. Daarnaast kunt u Het Vouwgordijntje inschakelen voor hulp en passende adviezen. Kiest u voor onze professionele opmeet- en montageservice? Dan bent u voor een geringe meerprijs gewaarborgd verzekerd van een vakkundige plaatsing van de gekochte vouwgordijnen. U heeft de volgende keuzemogelijkheden voor het opmeten en monteren van vouwgordijnen:

  • Opmeten én kleuradvies;
  • Opmeten, kleuradvies én plaatsing van beugels;
  • Complete montage door onze specialisten.

Vouwgordijnen elektrisch maken

Meer informatie omtrent het zelf maken van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Eventuele vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen. Ook indien u geïnteresseerd bent in elektrische vouwgordijnen. U kunt ons bereiken via 0412-614441 of info@hetvouwgordijntje.nl. Wij denken gericht met u mee voor passende vouwgordijnen bij u thuis.

Scherpe prijs van vouwgordijn met systeem

Hedendaags zijn wij dé specialist in het maken van vouwgordijnen. U kiest voor Het Vouwgordijntje vanwege de mogelijkheid tot gratis kleurstalen, een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding én een snelle levering van de bestelde vouwgordijnen. Door het aanbieden van gratis kleurstalen, komt u altijd tot de juiste stof- en kleurkeuze. Kortom, uw nieuwe vouwgordijnen bestelt u bij Het Vouwgordijntje.

Uw vouwgordijnen laten maken

Wilt u vouwgordijnen laten maken én monteren door dé specialist? Plaats dan uw bestelling en maak gebruik van onze professionele opmeet- en montageservice. U kunt alvast kennismaken met diverse opgeleverde vouwgordijnen door een kijkje te nemen onder foto's. Daarnaast kunt u terecht op onze Facebookpagina voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Het Vouwgordijntje: voor het maken van vouwgordijnen bij u thuis.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren