Wilt u vouwgordijnen maken voor uw woon- of slaapkamer? Transparantsemi-transparant of volledig verduisterend? Het Vouwgordijntje is gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen op maat. Plaats een bestelling in onze webshop. Samen zorgen we ervoor dat u dé perfecte vouwgordijnen bij u thuis verkrijgt.

Zelf vouwgordijnen samenstellen en laten maken

U kunt kiezen om zelf uw vouwgordijnen te laten maken. Daarnaast kunt u Het Vouwgordijntje inschakelen voor hulp en passende adviezen. Kiest u voor onze professionele opmeet- en montageservice? Dan bent u voor een geringe meerprijs gewaarborgd verzekerd van een vakkundige plaatsing van de gekochte vouwgordijnen. U heeft de volgende keuzemogelijkheden voor het opmeten en monteren van vouwgordijnen:

 • Opmeten én kleuradvies;
 • Opmeten, kleuradvies én plaatsing van beugels;
 • Complete montage door onze specialisten.

Topkwaliteit vouwgordijnen laten maken

Het Vouwgordijntje is een specialist in vouwgordijnen op maat! Door het grote aanbod in mooie en hoge kwaliteit stoffen kunt u wel een klein beetje last krijgen van keuzestress. Wilt u graag naar buiten kijken bij gesloten vouwgordijnen of wilt u juist het licht een beetje dimmen bij veel zonneschijn? Of wilt u dat passanten niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken? Semi-transparante vouwgordijnen geven u voldoende lichtinval maar geven geen mogelijkheid tot binnenkijken. Verduisterende gordijnen geven geen inkijk en zorgen ervoor dat lichtinval weinig kans heeft. Onze adviseurs kunnen u hiermee helpen en zo nodig advies geven.

Nadat u de juiste keuze voor de stof heeft gemaakt kunt u de kleuren gaan bekijken. Kiest u voor een landelijke uitstraling of kiest u voor een moderne look? Uw woning en de meubels geven vaak al een sfeer weer zodat de keuze voor de kleur van uw vouwgordijnen wat makkelijker wordt. Vraag op de website gratis kleurstalen aan zodat u rustig thuis uw kleur voor de vouwgordijnen kunt bepalen. Dat is ons advies. Beeldschermen kunnen vanwege hun instellingen niet altijd de juiste kleur weergeven. Deze service krijgt u van ons om teleurstellingen te voorkomen wanneer u de kleur gaat kiezen. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u met eigen ogen de kleuren bekijken en de stoffen voelen. Maak foto’s van uw interieur en neem deze mee!

Vouwgordijnen elektrisch maken

Meer informatie omtrent onze vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Eventuele vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen. Ook indien u geïnteresseerd bent in elektrische vouwgordijnen. U kunt ons bereiken via 0412-614441 of info@hetvouwgordijntje.nl. Wij denken gericht met u mee voor passende vouwgordijnen bij u thuis.

Uw vouwgordijnen monteren

Wilt u vouwgordijnen laten maken én monteren door dé specialist? Plaats dan uw bestelling en maak gebruik van onze professionele opmeet- en montageservice. U kunt alvast kennismaken met diverse opgeleverde vouwgordijnen door een kijkje te nemen onder foto’s. Daarnaast kunt u terecht op onze Facebookpagina voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Het Vouwgordijntje: voor de mooiste vouwgordijnen bij u thuis.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.