Wilt u naast het plaatsen van overgordijnen ook vouwgordijnen voor uw ramen? U wilt het licht regelen via u vouwgordijnen en in de avond de ramen sluiten met overgordijnen. Of omdat u het simpelweg mooi en praktisch vind om vouwgordijnen te hebben? Dan heeft Het Vouwgordijntje prachtige stoffen voor u in de collectie opgenomen. Wilt u spelen met het licht of met de inkijk? Voor elke wens heeft Het Vouwgordijntje de perfecte stof!

In het geval van een combinatie met overgordijnen is de keuze voor een transparant vouwgordijn een goede optie. U wilt het licht natuurlijk niet altijd dempen. Wanneer de zon de gehele dag op het raam schijnt is de keuze voor een verduisterend vouwgordijn wel een goede optie. Naast het weren van fel licht geeft verduistering ook verkoeling in de woning. Een combinatie van overgordijnen met vouwgordijnen geeft daarom extra mogelijkheden om te spelen met licht en temperatuur.

Welke vouwgordijnen kiest u in combinatie met de overgordijnen?

Kiest u voor een mooie linnenlook? Of kiest u voor katoen? Het Vouwgordijntje biedt u de gelegenheid om gratis kleurstalen te bestellen. Vaak geeft een beeldscherm u niet de juiste weergave van de kleur. Om teleurstellingen te voorkomen stuurt Het Vouwgordijntje u kleurstalen toe in de stof van uw keuze. Via de website kunt deze gratis kleurstalen aanvragen. U maakt allereerst de stofkeuze en daarna kunt u de kleur kiezen. Vul het formulier in en u ontvangt 2 kleurstalen naar keuze.

Heeft u al een keuze gemaakt welke vouwgordijnen u wenst in combinatie met de overgordijnen?

Of wilt u liever onze showroom bezoeken? Neem dan een staal mee van de overgordijnen! In onze showroom hebben wij alle stoffen voor u op een rijtje. Het Vouwgordijntje beschikt over een eigen fabriek waar alle vouwgordijnen op maat worden gemaakt. Wilt u onze showroom / fabriek graag bezoeken? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Heeft u vragen? Bel ons of stuur een e-mail. Ons team helpt u graag!

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.