Vouwgordijnen online

Wilt u uw vouwgordijnen online bestellen? Het Vouwgordijntje herbergt een uitgebreid assortiment van vouwgordijnen. Plaats uw bestelling via onze webshop of vraag eenvoudig gratis kleurstalen aan. Met een toegestuurd stalenpakketje kunt u makkelijk tot de juiste stof- en kleurkeuze komen. Eventuele vragen stelt u via het volgende telefoonnummer: 0412-614441. Het Vouwgordijntje: voor het bestellen van uw vouwgordijnen online.

Vouwgordijnen op maat online

Conform uw eigen voorkeuren gaat u aan de slag bij de samenstelling van het gewenste vouwgordijn. U heeft hierbij de volgende mogelijkheden:

Vul de breedte en hoogte in. Vervolgens kunt u een kleur kiezen. Van zwarte tot witte vouwgordijnen, wij bieden altijd de juiste kleur voor uw omgeving. Tot slot heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor diverse attributen. Deze hebben onder andere te maken met het vouwgordijnsysteem en de montage. Bent u eruit? Dan plaatst u uw bestelling. Kent u enige twijfels? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken dan gericht met u mee. Zodoende verkrijgt u te allen tijde vouwgordijnen op maat.

Scherpe prijzen in combinatie met kwaliteit

Waarom zou u uw vouwgordijnen online bij Het Vouwgordijntje moeten bestellen? Dat vertellen wij u graag. Zo kiest u bij ons voor een scherpe prijs, hoge kwaliteit én een ruime garantie van vijf jaar garantie. Bovendien kunnen wij u uitstekend helpen bij het monteren van de vouwgordijnen. Hiervoor bieden wij een professionele opmeet- en montageservice. Kortom, wij ondersteunen u van A tot Z voor uw nieuwe vouwgordijnen.

Snel uw vouwgordijnen online bestellen

Heeft u hét perfecte vouwgordijn gevonden? Bestel uw vouwgordijn online of kom langs op onze locatie voor een bezichtiging. U vindt Het Vouwgordijntje in Oss. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u terecht onder referenties of een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren