Wilt u uw vouwgordijnen online bestellen? Het Vouwgordijntje herbergt een uitgebreid assortiment van vouwgordijnen. Plaats uw bestelling via onze webshop of vraag eenvoudig gratis kleurstalen aan. Met een toegestuurd stalenpakketje kunt u makkelijk tot de juiste stof- en kleurkeuze komen. Eventuele vragen stelt u via het volgende telefoonnummer: 0412-614441. Het Vouwgordijntje: voor het bestellen van uw vouwgordijnen online.

Vouwgordijnen op maat online

Conform uw eigen voorkeuren gaat u aan de slag bij de samenstelling van het gewenste vouwgordijn. U heeft hierbij de volgende mogelijkheden:

Vul de breedte en hoogte in. Vervolgens kunt u een kleur kiezen. Van zwarte tot witte vouwgordijnen, wij bieden altijd de juiste kleur voor uw omgeving. Tot slot heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor diverse attributen. Deze hebben onder andere te maken met het vouwgordijnsysteem en de montage. Bent u eruit? Dan plaatst u uw bestelling. Kent u enige twijfels? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken dan gericht met u mee. Zodoende verkrijgt u te allen tijde vouwgordijnen op maat.

Scherpe prijzen in combinatie met kwaliteit

Waarom zou u uw vouwgordijnen online bij Het Vouwgordijntje moeten bestellen? Dat vertellen wij u graag. Zo kiest u bij ons voor een scherpe prijs, hoge kwaliteit én een ruime garantie van vijf jaar garantie. Bovendien kunnen wij u uitstekend helpen bij het monteren van de vouwgordijnen. Hiervoor bieden wij een professionele opmeet- en montageservice. Kortom, wij ondersteunen u van A tot Z voor uw nieuwe vouwgordijnen.

Snel uw vouwgordijnen online bestellen

Heeft u hét perfecte vouwgordijn gevonden? Bestel uw vouwgordijn online of kom langs op onze locatie voor een bezichtiging. U vindt Het Vouwgordijntje in Oss. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u terecht onder referenties of een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.