Vouwgordijnen op maat

Het Vouwgordijntje is gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen op maat. Wilt u dat uw vouwgordijnen passen bij úw interieur?
Plaats dan een bestelling online of bezoek onze showroom voor uw nieuwe vouwgordijnen. U vindt op locatie een ruim aanbod aan prachtige stoffen.
Denk hierbij aan linnen, katoen en polyester. Kortom: Het Vouwgordijntje is úw partner voor het kopen van vouwgordijnen op maat.

Zowel transparant, lichtdoorlatend als verduisterend

Met een ruime ervaring van méér dan 20 jaar zijn wij oprecht dé specialist in het maken van vouwgordijnen op maat.
U kiest voor Het Vouwgordijntje vanwege onze scherpe prijzen, hoge kwaliteit én een snelle levering. Dit kunnen wij waarborgen door al onze producten in eigen fabriek te fabriceren. U kunt uw vouwgordijn laten uitvoeren in de volgende varianten:

Afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren, kiest u voor een transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijn. U bepaalt dus zelf de hoeveelheid licht en kijk inval in uw omgeving.

Goedkope vouwgordijnen op maat voor een scherpe prijs

Het Vouwgordijntje levert vouwgordijnen in verschillende soorten, maten en prijsklassen. U kunt direct gratis stalen aanvragen voor de juiste kleur- en stofkeuze. Wilt u liever passend advies? Lees dan snel verder onder opmeet instructies. Wij denken gericht met u mee, zodat u de juiste keuzes maakt op het gebied van montage, plaatsing en kleur. Vouwgordijnen zijn zowel stijlvol, modern als decoratief. Bovendien kennen onze producten een functionele en praktische waarde. Bent u geïnteresseerd in vouwgordijnen op maat? Wij laten u graag kennismaken met onze elektrische vouwgordijnen. Ideaal voor grotere ramen.

Wilt u graag uw vouwgordijnen op maat bestellen?

Omdat ramen niet altijd standaard maten hebben, kunt u bij Het Vouwgordijntje uw vouwgordijnen op maat laten maken en bestellen. Alle afwijkende maten worden de vouwgordijnen in de fabriek van Het Vouwgordijntje zorgvuldig vervaardigd. Heeft u kamerhoge ramen? Of heeft u een schuifpui die u wilt bekleden? In onze eigen fabriek realiseren wij alle wensen die u heeft. In de kleur en de stofsoort die bij uw interieur past. Grote raampartijen vragen vaak om op maat gemaakte vouwgordijnen. Denk bijvoorbeeld aan een serre die soms te warm wordt in de zomer. Dan is het prettig wanneer u de vouwgordijnen kunt sluiten en hierdoor de ruimte wat koeler te houden. Wilt u ze graag bedienen met de hand? Of wilt u ze juist elektrisch bedienen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden dankzij het maken van de vouwgordijnen in de eigen fabriek. Bestelt u ze online of wilt u graag onze fabriek bezoeken om de stoffen en mogelijkheden te bekijken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0412-614441 voor het maken van een afspraak. Voor onze realisaties kunt u op onze website de referenties bekijken. Ook kunt u deze bekijken op Facebook. Wilt u ons mailen? Dat kan via ons e-mailadres: info@vouwgordijntje.nl. Wij helpen u graag! Tot dan.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren