Heeft u een schuifpui en bent u op zoek naar mooie vouwgordijnen? Heeft u hiervoor afwijkende maten nodig? Dan kunt u bij Het Vouwgordijntje terecht om mooie vouwgordijnen op maat te laten maken. In de eigen fabriek realiseert Het Vouwgordijntje vouwgordijnen op maat. U kunt een keuze maken tussen handbediening of kiezen voor elektrisch bedienbare vouwgordijnen.

Welke vouwgordijnen kiest u voor uw schuifpui?

Afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren kunt u kiezen welke hoeveelheid licht u in uw woning wenst. Wilt u niet dat er wordt binnengekeken? Dan kiest u voor semi-transparante vouwgordijnen. Bij Het Vouwgordijntje vindt u een ruim aanbod aan prachtige stoffen zoals linnen, katoen en polyester in prachtige kleuren.

Wilt u kiezen voor elektrische vouwgordijnen voor uw schuifpui?

Het Vouwgordijntje levert en monteert vouwgordijnen met het systeem van Somfy. Al deze elektrische vouwgordijnen worden op maat gemaakt. De 230 Volt Somfy motor is geschikt voor alle soorten domotica. Via een app of systeem met afstandsbediening kunt u de vouwgordijnen volledig op afstand bedienen.

Vouwgordijnen voor de schuifpui in verschillende soorten, maten en prijsklassen.

Al onze vouwgordijnen zijn functioneel en praktisch. Wilt u graag onze locatie bezoeken? Dan bent u van harte welkom. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij een afspraak kunnen inplannen met u. Het Vouwgordijntje geeft u ook de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen. Beeldschermen geven vaak een afwijkende kleur weer. Daarom biedt Het Vouwgordijntje gratis kleurstalen aan. Via de website kunt u uw stofsoort keuze maken en de kleur. Vul het formulier in en u ontvangt uw kleurstalen binnen enkele dagen in huis.

Heeft u al een keuze gemaakt voor vouwgordijnen voor de schuifpui?

Bestel dan uw vouwgordijnen via de website. Vul de maten in en kies uw kleur. Twijfelt u of u de maten goed gaat doorgeven? Kijk dan op de website voor instructies in het menu: opmeten & montage. Wilt u liever hulp bij het opmeten en/of monteren? Dan kunt u ons serviceteam inschakelen. Heeft u vragen? Bel ons of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.