Zandkleur vouwgordijnen zorgen voor rust en ziet u steeds vaker terug in moderne huizen. Er zijn verschillende zandkleur tinten mogelijk, van heel licht naar het hele donkere. Verschillende tinten met elkaar combineren geven diepte aan uw interieur. Zandkleur vouwgordijnen kunnen contrasten in uw huis verzachten en sereniteit en geborgenheid toevoegen aan uw interieur, maar als u graag de aandacht wil trekken naar uw meubels of andere voorwerpen, is zandkleur ook een ideale kleur. Vraag vandaag nog uw gratis kleurstalen aan zodat u zeker weet dat u de juiste kleur- en stofkeuze maakt!

Transparant Linnenlook Zand
Transparant Soft Light Sand
Transparant Soft Light Linen
Semi-transparant Hero Riet

Verschillende soorten zandkleur vouwgordijnen

Of u nu transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen wilt, u kunt uit verschillende materialen en kleuren kiezen. Bij Het Vouwgordijntje hebben wij een ruim assortiment aan vouwgordijnen. Stel jouw favoriete gordijnen samen op onze site en we zullen zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan.

Zandkleur vouwgordijnen op maat

Het Vouwgordijntje kan uw zandkleur vouwgordijnen compleet op maat maken. U kunt de gordijnen zelf inmeten met behulp van onze meetinstructie, maar u kunt er ook voor kiezen om dit door ons te laten doen. Voor een scherpe meerprijs komt ons serviceteam graag bij u thuis om de maten vast te stellen en u advies te geven over het materiaal, de kleuren en de wijze van ophangen. Bij dit bezoek is het ook mogelijk om de beugels voor de gordijnen alvast te bevestigen, zodat we daarvoor niet meer hoeven te komen en u zelf uw mooie beige vouwgordijnen in de beugels kunt ophangen wanneer ze klaar zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om de hele montage aan ons over te laten, zodat u zich daar ook geen zorgen meer over hoeft te maken.

Contact

Neemt u vooral vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst, advies van ons wilt of graag een offerte op maat krijgt.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ‘s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ‘s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.