Bent u op zoek naar zonwerende vouwgordijnen? Bekijk het uitgebreide aanbod aan vouwgordijnen in de webshop van Het Vouwgordijntje. Heeft u hét perfecte vouwgordijn gevonden? Bestel online, na het ontvangen van uw bestelling vervaardigen wij het vouwgordijn op maat. Binnen 15 werkdagen kunt u vervolgens genieten van een prachtig, zonwerend vouwgordijn bij u thuis.

Kies voor een verduisterend vouwgordijn

Zonwerende vouwgordijnen kunnen op diverse plekken gemonteerd worden in uw woning. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan uw slaap- of woonkamer. In het assortiment van Het Vouwgordijntje vindt u de volgende soorten vouwgordijnen:

Kortom: wilt u de zon blokkeren? Heeft u last van warmte door de zon? Dan kiest u voor een verduisterend vouwgordijn.

Dé oplossing voor grotere ramen: zonwerende vouwgordijnen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u de beschikking heeft over grotere ramen bij u thuis. Wilt u uw grotere ramen toch voorzien van zonwerende vouwgordijnen? Dan bieden elektrische vouwgordijnen dé ideale oplossing. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij komen dan bij u langs om de situatie te inventariseren. U verkrijgt hierna een passende offerte op maat.

Plaats uw bestelling online

Bent u overtuigd? Heeft u hét gewenste zonwerende vouwgordijn gevonden? Plaats dan eenvoudig uw bestelling online. Wenst u passend advies? Laat onze specialisten met u meedenken, zodat u hét perfecte vouwgordijn bij u thuis verkrijgt.

Hedendaags is Het Vouwgordijntje uitgegroeid tot dé specialist in vouwgordijnen. Wij bieden een totaalconcept met betrekking tot vouwgordijnen. Zo staan wij ook voor u klaar bij het opmeten en monteren van uw nieuwe vouwgordijnen. Hierdoor bent u altijd gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van uw zonwerende vouwgordijnen. Neem gerust een kijkje onder opmeten & montage voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat Het Vouwgordijntje dé specialist in vouwgordijnen is.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.