Zwarte vouwgordijnen kopen

Wilt u zwarte vouwgordijnen kopen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij bij uitstek dé specialist in vouwgordijnen, zowel handbediend als elektrisch. Wij hebben een ruim assortiment van zwarte gordijnen in verschillende materialen. Kom eens kijken in onze showroom in Oss voor de mogelijkheden of bestel eenvoudig via onze webshop.

Polyester of katoen

Wij bieden uitgebreide stoffencollecties van hoge kwaliteit. Deze zijn met de grootste zorg uitgezocht door onze specialisten. Bij Het Vouwgordijntje kunt u onder andere terecht voor linnen, katoen en polyester. Deze stoffen leveren wij in verschillende kleuren en maten. Bent u op zoek naar een specifieke uitstraling? Wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag en geven u vrijblijvend advies. Bezoek gerust onze showroom of stuur een mailtje voor meer informatie.

Transparant of verduisterend

Zwart is een donkere kleur. Toch laten sommige zwarte vouwgordijnen meer licht door dan andere. Bij Het Vouwgordijntje heeft u een ruime keuze aan transparante, semi-transparante en verduisterende vouwgordijnen. Wilt u graag dat mensen niet naar binnen kunnen kijken, maar dat het licht wel binnenkomt? Of wilt u dat er geen licht binnenkomt? Het kan allemaal met onze zwarte vouwgordijnen. Met een ruim assortiment hebben wij altijd dé perfecte vouwgordijnen voor u. Kom naar onze showroom om de mogelijkheden te bekijken of vraag gratis kleurstalen aan om tot de juiste stof- en kleurkeuze te komen.

Vouwgordijnen op maat kopen

In onze eigen fabriek, met speciaal ontwikkelde machines, maken wij uw vouwgordijnen geheel op maat, volledig conform uw wensen. Wij kunnen hierdoor een scherpe prijs in combinatie met een snelle levering hanteren. Voor het kopen van zwarte vouwgordijnen moet u dus bij Het Vouwgordijntje zijn. Vul de gewenste afmetingen in en plaats uw bestelling vervolgens via onze webshop. U kunt ook mailen naar info@hetvouwgordijntje.nl, bellen naar 0413-614441 of langskomen in onze showroom. Wij heten u van harte welkom.