Wel Licht – Geen Zicht

Bent u opzoek naar vouwgordijnen op maat voor uw woonkamer? En wilt u licht in uw kamer maar ook privacy?

Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen zijn dan een goede optie. Deze filtert het zonlicht op een prettige manier. Een semi transparante stof zorgt er namelijk voor dat er licht in de kamer is en geen zicht, zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Hierdoor zijn Semi Transparante Linnenlook Vouwgordijnen zeer geschikt voor uw woonkamer.

De Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijn heeft het uiterlijk van linnen, maar heeft een lichtdoorlatendheid van overgordijn stof. Met onze Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen kunt u zelf de lichtinval bepalen. Het Vouwgordijntje biedt deze Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen op maat aan in 30 verschillende kleuren, dus u kunt beslist een kleur vinden die bij uw interieur past. Om de juiste kleur en de stof te kunnen kiezen, adviseren wij u om gratis kleurenstalen aan te vragen.

Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen van Het Vouwgordijntje zijn van hoge kwaliteit. De vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem door middel van een ketting, zodat het vouwgordijn soepel te bedienen is. Wij geven u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is met klittenband bevestigd aan het systeem en daardoor eenvoudig af te halen van het systeem. De baleinen zijn, net zoals de onder lat, zodanig verwerkt, dat de vouwgordijnen strak blijven hangen. Al onze stoffen zijn 100% synthetisch, krimpvrij en kleurvast en kunnen gewoon gewassen worden (30 graden); zo kunt u uw vouwgordijnen op maat schoon en fris houden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Voor overige informatie: Info@hetvouwgordijntje.nl  of bel ons: 0412 – 614441

Het Vouwgordijntje - Semi transparant linnenlook Blog

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.