Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen

Wel Licht - Geen Zicht

Bent u opzoek naar vouwgordijnen op maat voor uw woonkamer? En wilt u licht in uw kamer maar ook privacy?

Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen zijn dan een goede optie. Deze filtert het zonlicht op een prettige manier. Een semi transparante stof zorgt er namelijk voor dat er licht in de kamer is en geen zicht, zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Hierdoor zijn Semi Transparante Linnenlook Vouwgordijnen zeer geschikt voor uw woonkamer.  

De Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijn heeft het uiterlijk van linnen, maar heeft een lichtdoorlatendheid van overgordijn stof. Met onze Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen kunt u zelf de lichtinval bepalen. Het Vouwgordijntje biedt deze Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen op maat aan in 30 verschillende kleuren, dus u kunt beslist een kleur vinden die bij uw interieur past. Om de juiste kleur en de stof te kunnen kiezen, adviseren wij u om gratis kleurenstalen aan te vragen.

Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen van Het Vouwgordijntje zijn van hoge kwaliteit. De vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem door middel van een ketting, zodat het vouwgordijn soepel te bedienen is. Wij geven u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is met klittenband bevestigd aan het systeem en daardoor eenvoudig af te halen van het systeem. De baleinen zijn, net zoals de onder lat, zodanig verwerkt, dat de vouwgordijnen strak blijven hangen. Al onze stoffen zijn 100% synthetisch, krimpvrij en kleurvast en kunnen gewoon gewassen worden (30 graden); zo kunt u uw vouwgordijnen op maat schoon en fris houden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Voor overige informatie: Info@hetvouwgordijntje.nl  of bel ons: 0412 - 614441