Mijn vrienden hebben een prachtig huis. Het is niet eens zo heel groot, maar er zitten wel een paar prachtige grote ramen in, en ook hebben ze een mooie, rondgebouwde serre met prachtige hoge raampartijen. Zo kunnen ze altijd uitgebreid genieten van het fraaie uitzicht rondom hun woning. Aan de voorkant bij de serre kijken ze weg over de Hollandse weilanden waarin koeien grazen. Een kringelend, smal riviertje omzoomd met knotwilgen doorkruist het landschap. Slechts af en toe vaart er een roeibootje voorbij. Aan de linkerkant, juist waar de grote ramen zijn, stond al jaren een huis te koop. Het was een heerlijk rustige omgeving. Maar dat veranderde…

Het buurhuis, dat erg dicht bij hun eigen huis staat maar dat grotendeels door een heg uit het zicht onttrokken was, werd verkocht. De heg voldeed blijkbaar niet helemaal aan de smaak van de nieuwe bewoners, en het eerste dat ze deden, was die bewuste heg snoeien. Nu keken de buren opeens recht bij mijn vrienden de woonkamer in!

Ze zaten met de handen in het haar. Met die grote ramen en een zo goed als verdwenen heg, hadden ze in hun woonkamer totaal geen privacy meer. Er moest iets gebeuren. Er moest wat voor de ramen komen; ze wilden niet in een etalage leven. Maar ze hielden zo van het daglicht dat onbelemmerd naar binnen kon stromen, en het strakke karakter van de grote ramen. Dat wilden ze toch het liefst behouden.

Vitrage wilden ze echt niet, dat vonden ze toch wat te ouderwets. Vitrage kan bovendien wel open, maar dan komt de privacy weer in het geding.

Gelukkig kwamen zij al snel bij ons terecht. Ze vroegen of wij enige ideeën hadden?

KIES VOOR TOP-DOWN BOTTOM-UP VOUWGORDIJNEN

Wij produceren als enige in Nederland Top Down Bottom Up vouwgordijnen tot wel 4 meter lang. Hiermee kan je zelf bepalen hoeveel daglicht jouw woonkamer binnenkomt, terwijl de privacy behouden blijft. Bij Top Down Bottom Up vouwgordijnen kan zowel de boven- als onderkant worden uitgevouwen. Zo kan je zelf bepalen waar het vouwgordijn komt te hangen. Privacy, maar toch volop daglicht. Mijn vrienden zijn helemaal tevreden met hun prachtige Top Down Bottom Up vouwgordijnen.

DÉ SPECIALIST IN VOUWGORDIJNEN OP MAAT

Deze top-down bottom-up vouwgordijnen, volledig op maat gemaakt door Het Vouwgordijntje, zijn ideaal voor je woonkamer, maar ook voor elke andere ruimte in jouw woning. Ze worden gemaakt van merkstoffen, zoals: Holland Haag, Fuggerhaus, Vadain, Headlam en nog vele andere. De stoffen zijn synthetisch, krimpvrij en kennen een hoge kleurechtheid. Net zoals bij gewone vouwgordijnen kun je kiezen uit een transparantesemi-transparante of verduisterende stof. Zo kun je de Top Down Bottom Up vouwgordijnen helemaal naar eigen wens samenstellen. Natuurlijk helpen wij je graag bij het kiezen van jouw vouwgordijnen op maat. Om een goede keuze te kunnen maken, is het raadzaam om eerst kleurenstalen aan te vragen.

KOOP UW TOP DOWN BOTTOM UP VOUWGORDIJNEN

Top Down Bottom Up Vouwgordijnen op maat leveren wij tot een breedte van 4 meter. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van passend advies omtrent vouwgordijnen op maat. Stuur ons gerust een mail: info@hetvouwgordijntje.nl of bel op naar: 0412-614441.

Het Vouwgordijntje - Top Down Bottom Up Blog

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.