Koordsysteem vouwgordijnen

Heeft u thuis te maken met ongewenste lichtinval? Dan biedt het plaatsen van een vouwgordijn een passende oplossing. Bovendien creëert u meer privacy door deze handige oplossing. Benieuwd? Bestel dan eenvoudig uw nieuwe vouwgordijnen in combinatie met een koordsysteem bij Het Vouwgordijntje. Twijfelt u over de kleuren? U kunt eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen om tot de juiste stof- en kleurkeuze te komen. Enige vragen stelt u direct door ons te bellen op telefoonnummer: 0412-614441.

Onderdelen koordsysteem vouwgordijn

Een goed werkend vouwgordijn bestaat uit diverse onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het vouwgordijnsysteem (oftewel koordsysteem). Bij Het Vouwgordijntje kunt u met betrekking tot het vouwgordijnsysteem de volgende keuzes maken:

  • Wijze van bediening;
  • Het soort ketting;
  • Wijze van montage.

Door de handige bediening van het koordsysteem heeft u uw nieuwe vouwgordijn in een handomdraai op de juiste hoogte hangen. Kiest u liever voor ongekend gemak? Dan raden wij ten zeerste elektrische vouwgordijnen aan. Voor meer informatie hierover kunt u terecht onder elektrische vouwgordijnen. Neem gerust een kijkje of laat u adviseren door een van onze specialisten. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Een prachtig vouwgordijnsysteem

Het Vouwgordijntje heeft hedendaags vele prachtige vouwgordijnen mogen installeren bij klanten thuis (zie referenties of Facebook voor een kleine impressie van de mogelijkheden). Hier zijn wij zeer trots op. Klanten kiezen verder voor onze oplossingen vanwege de uitstekende kwaliteit, scherpe prijs én de garantie. Zo krijgt u een ruime garantie tot wel vijf jaar op onze producten. Kortom, uw nieuwe vouwgordijnen met koordsysteem bestelt u bij Het Vouwgordijntje!

Plaats een bestelling

Bestel online in onze webshop of kom langs op locatie om onze oplossingen met uw eigen ogen te bekijken. U vindt Het Vouwgordijntje in Oss. Samen zorgen we ervoor dat u een vouwgordijn met koordsysteem op maat verkrijgt.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren