Het woord zegt het al; bediening van vouwgordijnen via een koordsysteem of een kettingsysteem. Dit koordsysteem wordt ook wel optreksysteem of oprolsysteem genoemd. Hiermee kunt u zelf bepalen hoe ver het vouwgordijn open of dicht gaat. Meestal wordt dit koordsysteem met de hand bediend, maar tegenwoordig kan dit ook via een elektrisch systeem. Gemak dient de mens en deze vouwgordijnen verdienen hun plek in elk gedeelte van uw woning. Ook is de stofkeuze belangrijk voor de sfeer die u wilt creëren in uw interieur. Wilt u graag transparante of semi-transparante vouwgordijnen? Of kiest u voor verduisterende gordijnen.

Deze zijn natuurlijk uiterst geschikt voor de slaapkamer. Maar ook voor een raam dat op het zuiden ligt is het prettig om zonneschijn te kunnen temperen wanneer het erg warm is buiten. Het Vouwgordijntje heeft een prachtige collectie aan stoffen en kleuren voor u samengesteld. Omdat het Vouwgordijntje zelf haar eigen vouwgordijnen vervaardigt in de eigen fabriek heeft u meer keuzemogelijkheden en daarmee kunt u uw eigen vouwgordijnen samenstellen zoals u dit wenst. Bestel dan eenvoudig uw nieuwe vouwgordijnen in combinatie met een koordsysteem bij Het Vouwgordijntje. Twijfelt u over de kleuren? U kunt eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen om tot de juiste stof- en kleurkeuze te komen. Enige vragen stelt u direct door ons te bellen op telefoonnummer: 0412-614441.

Handig koordsysteem vouwgordijnen

Een goed werkend vouwgordijn bestaat uit diverse onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het koordsysteem van de vouwgordijnen. Bij Het Vouwgordijntje kunt u met betrekking tot het vouwgordijnsysteem de volgende keuzes maken:

 • Wijze van bediening;
 • Het soort ketting;
 • Wijze van montage.

Door de handige bediening van het koordsysteem heeft u uw nieuwe vouwgordijn in een handomdraai op de juiste hoogte hangen. Kiest u liever voor ongekend gemak? Dan raden wij ten zeerste elektrische vouwgordijnen aan. Voor meer informatie hierover kunt u terecht onder elektrische vouwgordijnen. Neem gerust een kijkje of laat u adviseren door een van onze specialisten. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Prachtige vouwgordijnen met koordsysteem

Het Vouwgordijntje heeft hedendaags vele prachtige vouwgordijnen mogen installeren bij klanten thuis (zie referenties of Facebook voor een kleine impressie van de mogelijkheden). Hier zijn wij zeer trots op. Klanten kiezen verder voor onze oplossingen vanwege de uitstekende kwaliteit, scherpe prijs én de garantie. Zo krijgt u een ruime garantie tot wel vijf jaar op onze producten. Kortom, uw nieuwe vouwgordijnen met koordsysteem bestelt u bij Het Vouwgordijntje!

Plaats een bestelling

Bestel online in onze webshop of kom langs op locatie om onze oplossingen met uw eigen ogen te bekijken. U vindt Het Vouwgordijntje in Oss. Samen zorgen we ervoor dat u een vouwgordijn met koordsysteem op maat verkrijgt.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.