Montagesteun vouwgordijn

Wilt u een vouwgordijn inclusief passend montagesteun in uw woning laten plaatsen? Het Vouwgordijntje is dé specialist in het vervaardigen van vouwgordijnen op maat. Hierbij leveren wij een totaaloplossing, welke eenvoudig gemonteerd kan worden. Geïnteresseerd? Bestel het gewenste vouwgordijn eenvoudig via onze webshop of neem contact op voor passend advies. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie omtrent het vouwgordijn met montagesteun.

Vouwgordijn onderdelen en wijze van bevestiging

U vindt in het ruime assortiment van Het Vouwgordijntje diverse soorten vouwgordijnen. U kunt dan denken aan transparante, semi-transparante, verduisterende vouwgordijnen en Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen. Met betrekking tot het vouwgordijnsysteem, en de bijhorende montagesteun voor uw vouwgordijn, dient u de volgende keuzes te maken:

  • De wijze van bediening;
  • Het soort ketting;
  • De wijze van montage (aan het kozijn, het plafond of op de muur).

Advies omtrent uw koordsysteem

Wenst u uitgebreid advies aangaande uw nieuwe vouwgordijnen? Wilt u de montage overlaten aan een ervaren vakman? Maak gebruik van onze opmeet- en montageservice, zodat u gewaarborgd bent van een professionele plaatsing. Meer informatie hierover vindt u onder opmeten & montage.

Úw specialist in vouwgordijnen

Hedendaags hebben wij al vele prachtige verschillende soorten vouwgordijnen mogen plaatsen bij klanten thuis, zowel handbediend als elektrisch. Bent u geïnteresseerd in vouwgordijnen bij u thuis? Met Het Vouwgordijntje kiest u voor scherpe prijzen, een uitstekende kwaliteit én een ruime garantie van vijf jaar. Kortom, voor uw nieuwe vouwgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak kennis met onze realisaties

Wij overtuigen u graag van onze prachtige producten. Onder referenties vindt u daarom diverse gemonteerde vouwgordijnen en montagesteunen. Verder verkrijgt u een uitstekende impressie van de mogelijkheden door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze prachtige bevestigde vouwgordijnen. Als specialist in vouwgordijnen staan wij voor u klaar.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren