Stel je raam heeft uitzicht op je mooie tuin, of de omgeving is fantastisch, welke stof leent zich ervoor om het zicht te behouden? Ideaal is dan de transparante linnenlook.

Deze transparante stof zorgt namelijk voor een zachte lichtinval. Door de fijne weefstructuur wordt het licht prettig gefilterd en behoud je daarnaast het zicht naar buiten.

De Transparant-Linnenlook is een fijn geweven, 100% synthetische stof. Met een hoge kleurechtheid. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden en de kwaliteit te behouden.

De stof laat licht door, net zoals een vitrage. U kunt overdag van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen en ‘s avonds kijkt u van buiten naar binnen, dus geen privacy.

Wij bieden deze Transparant-Linnenlook vouwgordijnen aan in verscheidene kleuren. De kleur en de stofkeuze zijn heel belangrijk en daarom adviseren wij u om een gratis kleurenstaal aan te vragen.

Onze Transparant-Linnenlook vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, de vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem dat soepel werkt door het gebruik van een ketting. Daarnaast geven wij u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem door middel van klittenband. De stof is krimpvrij waardoor ze wasbaar zijn (let op: 30 graden).

Voor overige informatie, neem gerust contact met ons op!Telefoonnummer: 0412 – 614441    Mail: info@hetvouwgordijntje.nl

Het Vouwgordijntje - Transparant linnenlook vouwgordijnen Blog

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.