BENT U OP ZOEK NAAR EEN VOUWGORDIJN VOOR EEN DRAAI/KIEP RAAM?

Heeft u uw ramen vervangen of heeft u ramen voor uw nieuwe woning en heeft u voor die prettige draai/kiep ramen gekozen? Deze ramen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook zeer praktisch. Wanneer u wilt luchten of uw dekbed of kleding even buiten wilt hangen zijn deze ramen bij veel mensen populair. Daar horen natuurlijk gebruiksvriendelijke gordijnen bij! Bij Het Vouwgordijntje weten ze precies welke gordijnen hierbij het meest passend zijn. Dat zijn de vouwgordijnen die makkelijk geplaatst kunnen worden. Als u het draai/kiep raam in een andere stand wilt plaatsen hoeft u geen vervelende handelingen uit te voeren om het dakraam te bedienen. De vouwgordijntjes blijven op de gewenste plaats hangen en geven het raam ruimte voor verschillende standen. Er zijn verschillende manieren om deze draai/kiep vouwgordijnen te monteren. In onze showroom tonen wij hiervoor verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de toegepaste montage van uw ramen zijn er meerdere oplossingen mogelijk.

HEEFT U AL NAGEDACHT OVER WELKE STOFSOORT UW VOORKEUR HEEFT?

Uit welke stofsoorten kunt u een keuze maken?

Nadat u uw stofsoort heeft gekozen kunt u gaan kiezen welke kleur of kleuren u wilt voor uw vouwgordijnen. U kunt zelf bepalen hoeveel lichtinval u wenst voor de ruimte waar u deze vouwgordijnen wilt plaatsen.

WAAROM EEN VOUWGORDIJN DE OPLOSSING IS VOOR DRAAI-KIEP RAMEN

Vouwgordijnen kunnen geleverd worden met klemsteunen, waardoor deze de perfecte oplossingen bieden voor draai-kiep ramen. Je hebt daardoor geen last van de gordijnen, wanneer je deze wil openen. Daarnaast hoef je ook niet in de muren te boren om de gordijnen op te kunnen hangen. Door de bovenstaande redenen wordt er vaak voor een vouwgordijn gekozen in combinatie met een draai-kiep raam

DE JUISTE STOF EN KLEUREN KIEZEN

Het kiezen van de juiste kleur en stof van uw vouwgordijnen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Om de juiste keuze te maken moet u eerst bedenken, welke vouwgordijnen bij welke ruimte past. Vouwgordijnen in de slaapkamer moeten een dikke stof hebben, zodat je het lekker donker kan maken. In de woonkamer wilt u misschien wat meer natuurlijk licht binnen laten. Dan kunt u het best kiezen voor een dunnere stof en een lichte kleur.

Om u keuze te bepalen is het vaak verstandig om wat inspiratie op te doen. Daarom kunt u langskomen bij ons in de showroom. Hier kunt u al onze vouwgordijnen zien en kunt u met ons in gesprek om de juiste keuze te maken. Daarnaast is het mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen bij ons.

Het Vouwgordijntje - Vouwgordijnen voor draai-kiep ramen Blog

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Een snelle levering;
  • Een professionele opmeet- en montageservice;
  • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.