Vouwgordijn ophangsysteem kopen

Wilt u een vouwgordijn ophangsysteem kopen? Bij Het Vouwgordijntje koopt u uw nieuwe vouwgordijnen inclusief passend ophangsysteem. Kies het juiste vouwgordijn en stel vervolgens het product samen. U heeft hierbij keuze uit transparante, semi-transparante én verduisterende vouwgordijnen. Heeft u vragen of wenst u passend advies voor uw ophangsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag, zodat u in korte tijd prachtige vouwgordijnen bij u thuis kunt ophangen.

Onderdelen van vouwgordijnsysteem

Een handbediend vouwgordijnsysteem bestaat uit diverse onderdelen. Heeft u al de juiste keuze gemaakt met betrekking tot het soort vouwgordijn? Dan dient u na te denken omtrent de volgende keuzes:

  • Bediening (rechts of links);
  • Mogelijkheid om baleinen aan te passen (ja of nee);
  • Soort ketting (RVS, transparant, wit of zwart);
  • Wijze van montage (kozijn, muur of plafond).

Indien u hulp nodig heeft, kunt u terecht onder opmeet instructies. Voor slechts een geringe meerprijs bent u al gewaarborgd van een professionele plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen. Vul gerust het opmeetformulier in voor het maken van een afspraak. Zo denken onze specialisten graag met u mee omtrent de mogelijkheden tot montage, de plaatsing én kleurkeuze.

Kies voor elektrische vouwgordijnen

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Ideaal bij grotere ramen. Normaal gesproken vereist het maken van elektrische vouwgordijnen maatwerk. Wij komen derhalve graag bij u langs om uw wensen door te spreken en de omgeving op te meten. Neem voor meer informatie een kijkje onder elektrische vouwgordijnen.  Bent u niet zo handig met deze ophangsystemen en weet u niet precies hoe u deze moet bevestigen en/of opmeten? Laat dit klusje dan over aan onze experts. U hoeft dan geen metingen te doen want dat kunt u overlaten aan ons team. Wanneer wij bij u komen meten kunnen wij tegelijkertijd de beugels plaatsen. Ook kunt u de volledige montage aan Het Vouwgordijntje overlaten! Dit is voor de echte klusser natuurlijk geen probleem maar degene die geen klusser is wil dit klusje maar al te graag uitbesteden! Voor de doe-het-zelver hebben wij in het menu duidelijke opmeet instructies geplaatst.

U kunt dan ook zelf uw ophangsysteem voor uw vouwgordijnen kopen. Wilt u ook het gemak van een gebruiksvriendelijk systeem? Kies dan voor de elektrisch bedienbare vouwgordijnen. Met een druk op de knop kunt u uw vouwgordijnen tegelijkertijd of afzonderlijk bedienen. Aan u de keuze! Op onze website kunt u een kijkje nemen in het menu “Elektrische vouwgordijnen” voor meer informatie over deze gebruiksvriendelijke vouwgordijnen. Dus voor elke klant hebben wij een oplossing. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Of kom langs in onze showroom welke tevens onze fabriek is. Wij reserveren dan onze tijd voor u zodat u rustig kunt bekijken welke vouwgordijnen uw voorkeur hebben. In onze showroom hebben wij restpartijen liggen die wij niet meer op de webshop aanbieden. Iets meer keuzemogelijkheden voor onze bezoekers.

Plaats direct uw bestelling

Heeft u vragen of wilt u direct een vouwgordijn ophangsysteem kopen? Plaats dan direct uw bestelling online. Eventuele vragen stelt u door contact met ons op te nemen. U kunt alvast kennismaken met diverse realisaties door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren