Wilt u een vouwgordijn ophangsysteem kopen? Bij Het Vouwgordijntje koopt u uw nieuwe vouwgordijnen inclusief passend ophangsysteem. Kies het juiste vouwgordijn en stel vervolgens het product samen. U heeft hierbij keuze uit transparantesemi-transparante én verduisterende vouwgordijnen. Heeft u vragen of wenst u passend advies voor uw ophangsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag, zodat u in korte tijd prachtige vouwgordijnen bij u thuis kunt ophangen.

Onderdelen van vouwgordijnsysteem

Een handbediend vouwgordijnsysteem bestaat uit diverse onderdelen. Heeft u al de juiste keuze gemaakt met betrekking tot het soort vouwgordijn? Dan dient u na te denken omtrent de volgende keuzes:

 • Bediening (rechts of links);
 • Mogelijkheid om baleinen aan te passen (ja of nee);
 • Soort ketting (RVS, transparant, wit of zwart);
 • Wijze van montage (kozijn, muur of plafond).

Indien u hulp nodig heeft, kunt u terecht onder opmeet instructies. Voor slechts een geringe meerprijs bent u al gewaarborgd van een professionele plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen. Vul gerust het opmeetformulier in voor het maken van een afspraak. Zo denken onze specialisten graag met u mee omtrent de mogelijkheden tot montage, de plaatsing én kleurkeuze.

Kies voor elektrische vouwgordijnen

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Ideaal bij grotere ramen. Normaal gesproken vereist het maken van elektrische vouwgordijnen maatwerk. Wij komen derhalve graag bij u langs om uw wensen door te spreken en de omgeving op te meten. Neem voor meer informatie een kijkje onder elektrische vouwgordijnen.  Bent u niet zo handig met deze ophangsystemen en weet u niet precies hoe u deze moet bevestigen en/of opmeten? Laat dit klusje dan over aan onze experts. U hoeft dan geen metingen te doen want dat kunt u overlaten aan ons team. Wanneer wij bij u komen meten kunnen wij tegelijkertijd de beugels plaatsen. Ook kunt u de volledige montage aan Het Vouwgordijntje overlaten! Dit is voor de echte klusser natuurlijk geen probleem maar degene die geen klusser is wil dit klusje maar al te graag uitbesteden! Voor de doe-het-zelver hebben wij in het menu duidelijke opmeet instructies geplaatst.

U kunt dan ook zelf uw ophangsysteem voor uw vouwgordijnen kopen. Wilt u ook het gemak van een gebruiksvriendelijk systeem? Kies dan voor de elektrisch bedienbare vouwgordijnen. Met een druk op de knop kunt u uw vouwgordijnen tegelijkertijd of afzonderlijk bedienen. Aan u de keuze! Op onze website kunt u een kijkje nemen in het menu “Elektrische vouwgordijnen” voor meer informatie over deze gebruiksvriendelijke vouwgordijnen. Dus voor elke klant hebben wij een oplossing. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Of kom langs in onze showroom welke tevens onze fabriek is. Wij reserveren dan onze tijd voor u zodat u rustig kunt bekijken welke vouwgordijnen uw voorkeur hebben. In onze showroom hebben wij restpartijen liggen die wij niet meer op de webshop aanbieden. Iets meer keuzemogelijkheden voor onze bezoekers.

Plaats direct uw bestelling

Heeft u vragen of wilt u direct een vouwgordijn ophangsysteem kopen? Plaats dan direct uw bestelling online. Eventuele vragen stelt u door contact met ons op te nemen. U kunt alvast kennismaken met diverse realisaties door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ‘s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ‘s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.