Ziet u graag dat uw vouwgordijn perfect bij uw interieur past? Laat Het Vouwgordijntje dan uw gordijnen op maat maken. Wij kunnen gordijnen in diverse kleuren realiseren. Bovendien kunt u kiezen voor transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen, afhankelijk van de hoeveelheid licht die u wilt doorlaten. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan kunt u verschillende samenstellingen bekijken in onze showroom in Oss. Daar kunnen we u ook voorzien van advies.

Bijna iedere maat vouwgordijnen is mogelijk!

Bij Het Vouwgordijntje hebben we jarenlange ervaring met het maken van vouwgordijnen op maat. We meten de gordijnen graag voor u in en zorgen ervoor dat de vouwgordijnen perfect op maat zijn. Dit kunnen we garanderen, omdat we onze eigen productie beheren. Hiermee kunnen we de hoge kwaliteit van onze gordijnen behouden en dit maakt het bovendien mogelijk om u veel opties te bieden. We kunnen al gordijnen voor u maken vanaf een breedte van 30 cm, en tot een breedte van maar liefst 4 meter! Voor ieder raam kunnen we dus een passend vouwgordijn maken.

Het Vouwgordijntje - Semi-transparant

VERDUISTEREND OF LICHTDOORLATEND?

We kunnen vouwgordijnen op maat maken. Dit geldt voor alle soorten gordijnen die we hebben. We kunnen bijvoorbeeld een standaard vouwgordijn maken met transparante stof, maar ook top down gordijnen. De transparante stof is het meest geschikt voor de aankleding van uw woning. Wilt u een passende combinatie van voldoende lichtinval en minder inkijk? Dan kunt u kiezen voor de semi transparante stof. Hiermee voorkomt u inkijk in de avond. Wilt u een praktisch vouwgordijn dat perfect is voor in de slaapkamer? Dan kunt u voor een verduisterend gordijn kiezen. Een verduisterend gordijn biedt u absolute privacy en kan een kamer uitstekend verduisteren.

MODERNE VOUWGORDIJNEN MET GEMAK

Wilt u graag dat uw raambekleding voorzien is van gemak? Dan kunnen we ook elektrische gordijnen voor u op maat maken. In samenwerking met Somfy zorgen we ervoor dat uw vouwgordijnen eenvoudig elektrisch aangedreven kunnen worden. Wilt u met de mate van lichtinval en inkijk kunnen spelen met uw gordijnen? Dan kunt u voor de moderne top down bottom up gordijnen kiezen. Met deze gordijnen kunt u genieten van zowel privacy als natuurlijk lichtinval.

Bestel deze gordijnen direct online of bekijk uw opties en de stoffen in onze showroom in Oss. Laat ons u adviseren op basis van onze jarenlange ervaring. Wilt u uw raambekleding compleet maken? Dan kunt u bij ons ook bijpassende overgordijnen laten maken. Zo weet u zeker dat de kleur goed is en de maat perfect bij uw raam past.

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.