Vouwgordijnen bestellen

Wilt u vouwgordijnen bestellen? U kunt bij ons terecht voor transparante, semi-transparante én verduisterende vouwgordijnen. Bekijk de mogelijkheden online of breng een bezoekje aan onze showroom.
Op locatie vindt u een prachtig aanbod aan vouwgordijnen in verschillende stoffen, maten en kleuren. Ongetwijfeld dat u bij ons kiest voor het juiste vouwgordijn.

Waarom vouwgordijnen bestellen bij Het Vouwgordijntje?

Het Vouwgordijntje heeft een ruime ervaring van meer dan twintig jaar in het maken van vouwgordijnen op maat. Door productie in eigen fabriek staan wij garant voor:

  • Scherpe prijzen;
  • Hoge kwaliteit;
  • Een snelle levering.

Nu ook: Top-down/Bottum-up vouwgordijnen! Bel ons voor de prijzen.

Bovendien helpen wij u graag bij montage van de bestelde vouwgordijnen. Zo hebben wij een eigen opmeet- en montageservice voor klanten beschikbaar. Kortom, u bent te allen tijde gewaarborgd van een vakkundige montage van het vouwgordijn. Meer informatie vindt u onder opmeten & montage.

Elektrische vouwgordijnen kopen voor grotere ramen

U kunt bij ons terecht voor zowel handbediende als elektrische vouwgordijnen. Wij adviseren om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen indien uw huis beschikt over grotere ramen. U kunt namelijk het openen en sluiten van uw vouwgordijn eenvoudig bedienen met een enkele knop. Voor passend advies kunt u contact opnemen. Wij komen graag bij u langs om te situatie te inventariseren.

Hedendaags hebben wij al bij vele particulieren vouwgordijnen mogen plaatsen. Hier zijn wij zeer trots op. Neem gerust een kijkje onder referenties om alvast kennis te maken met onze geplaatste vouwgordijnen.

Uw vouwgordijnen online bestellen

Bestel prachtige vouwgordijnen online in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten? U kunt Het Vouwgordijntje bereiken via 0412-614441 of info@hetvouwgordijntje.nl. Om op de hoogte te blijven van leuke nieuwtjes en weetjes, kunt u ons volgen op Facebook. Een echte aanrader.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren