Vouwgordijnen lichtdoorlatend

Bent u op zoek naar lichtdoorlatende vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Zo bieden wij een prachtig assortiment aan van zowel transparante als semi-transparante vouwgordijnen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop en plaats vervolgens uw bestelling. Heeft u vragen of wenst u advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u van passend advies, zodat u dé perfecte lichtdoorlatende vouwgordijnen bestelt.

Brede vouwgordijnen op maat

Het Vouwgordijntje staat voor het maken van prachtige vouwgordijnen op maat. Door onze ruime ervaring van meer dan twintig jaar weten wij altijd hét perfecte vouwgordijn voor onze klanten te produceren. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Een ruime keuze in stoffen;
  • Een scherpe prijs;
  • Montage én plaatsing bij u op locatie.

Kiest u voor 100% privacy? Een gedeeltelijke zicht- en/of lichtdoorlatendheid? De mogelijkheden voor uw nieuwe vouwgordijn zijn ongekend. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u altijd hét perfecte vouwgordijn bij u thuis.

Vakkundige plaatsing voor geringe meerprijs

Het Vouwgordijntje beschikt over een ervaren serviceteam. Voor slechts een geringe meerprijs kijken wij samen met u naar de mogelijkheden van montage. Verder helpen wij u bij de plaatsing én het kiezen van de juiste kleur. Neem voor meer informatie en kijkje onder Opmeten & Montage. Op deze pagina vindt u namelijk meer informatie omtrent de keuzemogelijkheden. Om kennis te maken met diverse opgeleverde vouwgordijnen, kunt u terecht onder referenties of een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina. Ideaal voor een impressie van de mogelijkheden.

Bestel uw lichtdoorlatende vouwgordijnen

Koop uw lichtdoorlatende vouwgordijnen eenvoudig online in onze webshop. Heeft u enige twijfels over dé perfecte stof? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u tot dé juiste stof- en kleurkeuze komt. Enige vragen stelt u door contact met ons op te nemen. Het Vouwgordijntje: voor kant en klare lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren