Vouwgordijnen standaard maten

Wilt u vouwgordijnen in standaard maten? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Vouwgordijntje. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in het maken van vouwgordijnen op maat. Plaats eenvoudig uw bestelling online. Wenst u passend advies? Twijfelt u over dé juiste maten van uw nieuwe vouwgordijn? Geef ons gerust een belletje, wij denken dan gericht met u mee. U bereikt onze medewerkers op het volgende telefoonnummer: 0412-614441. Het Vouwgordijntje: voor het maken van prachtige vouwgordijnen in standaard maten.

Opmeten, monteren én ophangen

Kies het juiste soort vouwgordijn en vul de standaard maten in. In onze eigen fabriek vervaardigen wij vervolgens uw vouwgordijnen op maat. U kunt bij ons rekenen op het volgende:

  • Een professionele opmeet- en montageservice;
  • Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs;
  • Snel geleverd bij u thuis.

Het opmeten en monteren van uw vouwgordijnen moet natuurlijk vakkundig gebeuren. Hiervoor bieden wij een opmeet- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een professionele plaatsing. Meer informatie leest u onder Opmeten & Montage.

Ruime keuze in hoge kwaliteit stoffen

Het Vouwgordijntje biedt een breed aanbod aan verschillende soorten merkstoffen. Gedacht kan worden aan polyester en linnen. U kunt kiezen uit de volgende varianten vouwgordijnen: transparant, semi-transparant en verduisterend. Dit is afhankelijk van hoeveel zicht- en lichtinval u in de kamer wenst. Heeft u thuis grotere ramen en wilt u elektrische vouwgordijnen. Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit geldt ook indien u geïnteresseerd bent in Top-down & Bottom-up vouwgordijnen, dé nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gordijnen. Wij maken dan voor u een passende offerte.

Bestel uw vouwgordijnen online

Koop eenvoudig uw vouwgordijnen met standaard maten online in onze webshop. Heeft u vragen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Hiervoor contacteert u Het Vouwgordijntje op telefoonnummer: 0412-614441. Via Facebook kunt u alvast kennismaken met diverse opgeleverde klantprojecten. Ideaal voor een kleine impressie van de mogelijkheden.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren