Vouwgordijnsysteem

Wilt u nieuwe vouwgordijnen kopen met een eenvoudig vouwgordijnsysteem? Dan helpt Het Vouwgordijntje u graag. Door onze uitgebreide ervaring weten wij voor elke omgeving een passend vouwgordijn te maken. U heeft bij ons keuze uit de volgende soorten vouwgordijnen: transparant, semi-transparant, verduisterend en Top-Down Bottom-Up. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en plaats uw bestelling. Voor eventuele vragen neemt u contact met ons op. Wij begeleiden u van A tot Z voor uw vouwgordijnen op maat, inclusief passend vouwgordijnsysteem.

Optreksysteem en ophangsysteem

Heeft u al de keuze gemaakt uit de verschillende soorten vouwgordijnen? Ja? Mooi zo, dan kiest u daarna de juiste kleur in combinatie met de gewenste hoogte en breedte. Met betrekking tot het vouwgordijnsysteem maakt u vervolgens keuzes in de:

  • Bediening;
  • Het soort ketting;
  • Wijze van montage.

Installatie onderdelen vouwgordijnsysteem

Bent u minder handig en wilt u een ervaren vakman inschakelen voor het maken van een professioneel vouwgordijnsysteem? Dan maakt u gebruik van onze opmeet- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing. Meer informatie hierover vindt u onder Opmeten & Montage.

Een vouwgordijn met kettingsysteem/kettingbediening

Hedendaags hebben wij al vele vouwgordijnen op maat mogen vervaardigen voor klanten, zowel handbediend als elektrisch. U kiest voor Het Vouwgordijntje vanwege onze scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit én een ruime garantie van vijf jaar. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat wij dé specialist in vouwgordijnen zijn.

Vouwgordijnsysteem kopen

Een vouwgordijn met vouwgordijnsysteem dient volledig te voldoen aan uw wensen. Heeft u gevonden wat u zocht? Plaats dan eenvoudig uw bestelling. Wenst u hulp of wilt u een gratis stalenpakketje aanvragen om tot de juiste stof- en kleurkeuze te komen? Contacteer Het Vouwgordijntje op 0412-614441 of info@hetvouwgordijntje.nl. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u onder referenties of door ons te bezoeken op Facebook.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren