Vouwgordijnsysteem kopen

Wilt u een vouwgordijnsysteem kopen? Bij Het Vouwgordijntje koopt u uw nieuwe vouwgordijnen inclusief vouwgordijnsysteem. Zodoende verkrijgt u een compleet product bij u thuis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kies het juiste soort vouwgordijn eenvoudig online. Vervolgens maakt u uw keuzes met betrekking tot het vouwgordijnsysteem. Vragen? Stel ze gerust, zodat u een passend vouwgordijnsysteem voor uw vouwgordijnen koopt.

Handbediend vouwgordijn ophangsysteem

Koopt u een handbediend vouwgordijnsysteem? Dan dient u de volgende keuzes te maken:

  • Bediening (rechts of links);
  • Mogelijkheid om baleinen aan te passen (ja of nee);
  • Soort ketting (RVS, transparant, wit of zwart);
  • Wijze van montage (kozijn, muur of plafond).

Voor passende hulp omtrent montage & opmeten verzoeken wij u om een kijkje te nemen onder opmeet instructies. Zo heeft u diverse keuzemogelijkheden. U kunt dan denken aan:

  • Opmeten en kleuradvies;
  • Opmeten, kleuradvies én plaatsing van beugels;
  • Complete montage.

Voor het inschakelen van onze professionele opmeetservice kunt u het opmeetformulier invullen. Er wordt vervolgens een afspraak ingepland om uw wensen op locatie door te spreken.

Elektrische vouwgordijnen

Naast een handbediend vouwgordijn ophangsysteem kunt u bij ons terecht voor elektrische vouwgordijnen. Heeft u thuis grotere ramen? Wenst u gemak? Kies dan voor elektrische vouwgordijnen. Omdat elektrische vouwgordijnen veelal maatwerk zijn, is het van belang dat onze specialisten bij u thuis langskomen om de situatie te inventariseren. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Voor inzicht in de prijzen en mogelijkheden kunt u terecht onder elektrische vouwgordijnen.

Neem contact op

Koop uw vouwgordijnsysteem direct in de webshop van Het Vouwgordijntje. Eventuele vragen stelt u door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0412-614441. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren