Wilt u uw interieur een nieuw fris uiterlijk geven? Dan horen daar natuurlijk ook nieuwe vouwgordijnen bij. De bediening van een vouwgordijn is handmatig, maar u kunt ook kiezen voor een elektrisch bedienbaar vouwgordijnsysteem. Het Vouwgordijntje heeft een zeer uitgebreide collectie samengesteld en er is volop keuze uit kleuren en stoffen. De verschillende soorten stoffen zijn gesorteerd op:

Wanneer u het licht volledig wilt dimmen is de verduisterende versie de beste keuze. Wilt u wel lichtinval maar geen inkijk door passanten, dan kiest u voor de semi-transparante versie. Met de transparante uitvoering krijgt u toch maximale lichtinval en kunt u gemakkelijk naar buiten kijken en kunnen passanten binnenkijken. U kunt natuurlijk een combinatie kiezen voor uw woning en voor elke ruimte een andere stofsoort kiezen. Bij Het Vouwgordijntje bestaat de mogelijkheid om in de dezelfde stofsoort uw overgordijnen te bestellen.

Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit gebeurd altijd in overleg. Omdat Het Vouwgordijntje haar vouwgordijnen vervaardigt in de eigen fabriek bent u niet afhankelijk van standaard maten en kunt u voor elk raam in uw woning deze op maat laten maken. Ook raden wij u aan om gebruik te maken van de gratis kleurstalen die u kunt aanvragen. Kleuren willen wel eens afwijken doordat beeldschermen niet altijd de juiste kleur weergeven.

Optreksysteem en ophangsysteem

Heeft u al de keuze gemaakt uit de verschillende soorten vouwgordijnen? Ja? Mooi zo, dan kiest u daarna de juiste kleur in combinatie met de gewenste hoogte en breedte. Met betrekking tot het vouwgordijnsysteem maakt u vervolgens keuzes in de:

 • Bediening;
 • Het soort ketting;
 • Wijze van montage.

Installatie onderdelen vouwgordijnsysteem

Bent u minder handig en wilt u een ervaren vakman inschakelen voor het maken van een professioneel vouwgordijnsysteem? Dan maakt u gebruik van onze opmeet- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing. Meer informatie hierover vindt u onder Opmeten & Montage.

Een vouwgordijn met kettingsysteem/kettingbediening

Hedendaags hebben wij al vele vouwgordijnen op maat mogen vervaardigen voor klanten, zowel handbediend als elektrisch. U kiest voor Het Vouwgordijntje vanwege onze scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit én een ruime garantie van vijf jaar. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat wij dé specialist in vouwgordijnen zijn.

Vouwgordijnsysteem kopen

Een vouwgordijn met vouwgordijnsysteem dient volledig te voldoen aan uw wensen. Heeft u gevonden wat u zocht? Plaats dan eenvoudig uw bestelling. Wenst u hulp of wilt u een gratis stalenpakketje aanvragen om tot de juiste stof- en kleurkeuze te komen? Contacteer Het Vouwgordijntje op 0412-614441 of info@hetvouwgordijntje.nl. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u onder referenties of door ons te bezoeken op Facebook.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.