Wilt u zwarte vouwgordijnen kopen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij bij uitstek dé specialist in vouwgordijnen, zowel handbediend als elektrisch. Wij hebben een ruim assortiment van zwarte gordijnen in verschillende materialen. Kom eens kijken in onze showroom in Oss voor de mogelijkheden of bestel eenvoudig via onze webshop.

Polyester of katoenen zwarte vouwgordijnen

Wij bieden uitgebreide stoffencollecties van hoge kwaliteit. Deze zijn met de grootste zorg uitgezocht door onze specialisten. Bij Het Vouwgordijntje kunt u onder andere terecht voor linnen, katoen en polyester. Deze stoffen leveren wij in verschillende kleuren en maten. Bent u op zoek naar een specifieke uitstraling? Wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag en geven u vrijblijvend advies. Bezoek gerust onze showroom of stuur een mailtje voor meer informatie.

Transparante of verduisterende gordijnen

Zwart is een donkere kleur. Toch laten sommige zwarte vouwgordijnen meer licht door dan andere. Bij Het Vouwgordijntje heeft u een ruime keuze aan transparantesemi-transparante en verduisterende vouwgordijnen. Wilt u graag dat mensen niet naar binnen kunnen kijken, maar dat het licht wel binnenkomt? Of wilt u dat er geen licht binnenkomt? Het kan allemaal met onze zwarte vouwgordijnen. Met een ruim assortiment hebben wij altijd dé perfecte vouwgordijnen voor u. Kom naar onze showroom om de mogelijkheden te bekijken of vraag gratis kleurstalen aan om tot de juiste stof- en kleurkeuze te komen.

Transparant Batist Night
Transparant Linnenlook Zwart
Transparant Soft Light Anthra
Semi-transparant Manhattan 765

Zwarte vouwgordijnen op maat kopen

In onze eigen fabriek, met speciaal ontwikkelde machines, maken wij uw vouwgordijnen geheel op maat, volledig conform uw wensen. Wij kunnen hierdoor een scherpe prijs in combinatie met een snelle levering hanteren. Voor het kopen van zwarte vouwgordijnen moet u dus bij Het Vouwgordijntje zijn. Vul de gewenste afmetingen in en plaats uw bestelling vervolgens via onze webshop. U kunt ook mailen naar info@hetvouwgordijntje.nl, bellen naar 0413-614441 of langskomen in onze showroom. Wij heten u van harte welkom.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ‘s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ‘s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.