Inbetween vouwgordijnen

Wilt u prachtige inbetween vouwgordijnen in uw woonkamer? Dan helpt Het Vouwgordijntje u graag. Met een ruime ervaring van meer dan twintig jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor vouwgordijnen op maat. Plaats eenvoudig uw bestelling online of neem contact op voor meer informatie. Wij voorzien u van passend advies. Zo weet u zeker dat u dé perfecte inbetween vouwgordijnen bestelt.

Hét perfecte inbetween vouwgordijn bij u thuis

Inbetween vouwgordijnen zijn dé ideale oplossing wanneer u transparante vouwgordijnen te dun vindt en overgordijnen te zwaar. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0412-614441 voor vrijblijvend advies. U kunt het complete aanbod aan vouwgordijnen bekijken onder:

Heeft u thuis grotere en hoge ramen? Dan bieden elektrische vouwgordijnen of top-down/bottum-up vouwgordijnen een ongekend gemak. Neem gerust een kijkje onder elektrische vouwgordijnen voor meer informatie. Omdat het vervaardigen van elektrische vouwgordijnen maatwerk betreft, kunnen wij u vooraf geen prijsindicatie geven. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Wij komen dan bij u thuis de situatie bekijken en verschaffen u vervolgens een offerte op maat. Nu ook top-down/bottum-up vouwgordijnen beschikbaar, voor prijzen even bellen!

Kant- en klare vouwgordijnen

Het Vouwgordijntje levert de bestelde vouwgordijnen kant en klaar op. Laat u de montage over aan onze specialisten? Dan kunt u rekenen op een vakkundige montage. Meer informatie hierover leest u onder Opmeten & Montage. Diverse opgeleverde producten vindt u onder referenties en op onze Facebookpagina. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden voor uw nieuwe inbetween vouwgordijnen.

Vraag een offerte aan voor uw inbetween vouwgordijnen

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan. Heeft u twijfels over dé juiste kleur? U kunt eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen. Ideaal om tot dé perfecte stof- en kleurkeuze te komen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw vouwgordijnen met vakmanschap geproduceerd worden. Resultaat: prachtige inbetween vouwgordijnen in uw woning, volledig op maat en conform uw wensen.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren