Inbetween vouwgordijnenWilt u sfeervolle inbetween vouwgordijnen in uw woonkamer? Dan helpt Het Vouwgordijntje u graag. Met een ruime ervaring van meer dan twintig jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor vouwgordijnen op maat. Plaats eenvoudig uw bestelling online of neem contact op voor meer informatie. Wij voorzien u van passend advies. Zo weet u zeker dat u dé perfecte inbetween vouwgordijnen bestelt.

De perfecte inbetween vouwgordijnen bij u thuis

Inbetween vouwgordijnen zijn dé ideale oplossing wanneer u transparante vouwgordijnen te dun vindt en overgordijnen te zwaar. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0412-614441 voor vrijblijvend advies. U kunt het complete aanbod aan vouwgordijnen bekijken onder:

Heeft u thuis grotere en hoge ramen? Dan bieden elektrische vouwgordijnen of top-down/bottum-up vouwgordijnen een ongekend gemak. Neem gerust een kijkje onder elektrische vouwgordijnen voor meer informatie. Omdat het vervaardigen van elektrische vouwgordijnen maatwerk betreft, kunnen wij u vooraf geen prijsindicatie geven. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Wij komen dan bij u thuis de situatie bekijken en verschaffen u vervolgens een offerte op maat. Nu ook top-down/bottum-up vouwgordijnen beschikbaar, voor prijzen even bellen!

Kant- en klare inbetween vouwgordijnen

Het Vouwgordijntje levert de bestelde vouwgordijnen kant en klaar op. Laat u de montage over aan onze specialisten? Dan kunt u rekenen op een vakkundige montage. Meer informatie hierover leest u onder Opmeten & Montage. Diverse opgeleverde producten vindt u onder referenties en op onze Facebookpagina. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden voor uw nieuwe inbetween vouwgordijnen.

Vraag een offerte aan voor uw inbetween vouwgordijnen

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan. Heeft u twijfels over dé juiste kleur? U kunt eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen. Ideaal om tot dé perfecte stof- en kleurkeuze te komen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw vouwgordijnen met vakmanschap geproduceerd worden. Resultaat: prachtige inbetween vouwgordijnen in uw woning, volledig op maat en conform uw wensen.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.