Kant en klare vouwgordijnen

Wilt u kant en klare vouwgordijnen kopen? Het Vouwgordijntje is gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen op maat. Conform uw wensen gaan onze specialisten aan de slag voor hét perfecte resultaat. Bestel eenvoudig uw transparante, semi-transparante, verduisterende vouwgordijnen of Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen online.. Heeft u vragen of wenst u passend advies? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. U bereikt onze medewerkers op het volgende telefoonnummer: 0412-614441. Samen zorgen we voor prachtige kant en klare vouwgordijnen in uw woning.

Standaard maten voor kant en klare vouwgordijnen

U wilt natuurlijk dat uw vouwgordijnen snel kant en klaar worden bezorgd bij u thuis. Als specialist in vouwgordijnen zorgen wij hiervoor. Dit komt doordat de productie van de vouwgordijnen in onze eigen fabriek plaatsvindt. Resultaat: een snelle oplevering van de bestelde vouwgordijnen, zowel standaard als grotere of kleinere maten. Verder kunt u bij Het Vouwgordijntje rekenen op:

  • Een ruime keuze in stoffen;
  • Een scherpe prijs;
  • Montage én plaatsing bij u op locatie.

Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag gaan na oplevering. Laat u liever de montage over aan een ervaren vakman? Neem dan gerust een kijkje onder Opmeten & Montage. U vindt op deze pagina meer informatie omtrent onze professionele opmeet- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing.

Bekijk onze prachtige realisaties met onze vouwgordijnen

Met een ruime ervaring van meer dan twintig jaar zijn wij hedendaags uitgegroeid tot dé specialist in vouwgordijnen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u alvast inzicht in diverse gerealiseerde vouwgordijnen? Onder referenties vindt u diverse prachtige opgeleverde vouwgordijnen. Daarnaast geeft onze pagina op Facebook een goed inzicht in de mogelijkheden.

Kant- en klare vouwgordijne bestellen

Overtuigd? Plaats dan snel uw bestelling online. Heeft u een vraag of wilt u iets extra's laten toevoegen aan uw vouwgordijnen? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het Vouwgordijntje: voor kant en klare vouwgordijnen op maat.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren