Wilt u een vouwgordijn inclusief passend montagesteun in uw woning laten plaatsen? Het Vouwgordijntje is dé specialist in het vervaardigen van vouwgordijnen op maat. Hierbij leveren wij een totaaloplossing, welke eenvoudig gemonteerd kan worden. Geïnteresseerd? Bestel het gewenste vouwgordijn eenvoudig via onze webshop of neem contact op voor passend advies. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie omtrent het vouwgordijn met montagesteun.

Vouwgordijn onderdelen en wijze van bevestiging

U vindt in het ruime assortiment van Het Vouwgordijntje diverse soorten vouwgordijnen. U kunt dan denken aan transparantesemi-transparanteverduisterende vouwgordijnen en Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen. Met betrekking tot het vouwgordijnsysteem, en de bijhorende montagesteun voor uw vouwgordijn, dient u de volgende keuzes te maken:

 • De wijze van bediening;
 • Het soort ketting;
 • De wijze van montage (aan het kozijn, het plafond of op de muur).

Advies omtrent uw koordsysteem

Wenst u uitgebreid advies aangaande uw nieuwe vouwgordijnen? Wilt u de montage overlaten aan een ervaren vakman? Maak gebruik van onze opmeet- en montageservice, zodat u gewaarborgd bent van een professionele plaatsing. Meer informatie hierover vindt u onder opmeten & montage.

Úw specialist in vouwgordijnen

Hedendaags hebben wij al vele prachtige verschillende soorten vouwgordijnen mogen plaatsen bij klanten thuis, zowel handbediend als elektrisch. Bent u geïnteresseerd in vouwgordijnen bij u thuis? Met Het Vouwgordijntje kiest u voor scherpe prijzen, een uitstekende kwaliteit én een ruime garantie van vijf jaar. Kortom, voor uw nieuwe vouwgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak kennis met onze realisaties

Wij overtuigen u graag van onze prachtige producten. Onder referenties vindt u daarom diverse gemonteerde vouwgordijnen en montagesteunen. Verder verkrijgt u een uitstekende impressie van de mogelijkheden door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze prachtige bevestigde vouwgordijnen. Als specialist in vouwgordijnen staan wij voor u klaar.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.