Verduisterende vouwgordijnen op maat

Bent u op zoek naar verduisterende vouwgordijnen op maat? Voor uw keuken of slaapkamer? Dan helpen wij u graag. Het Vouwgordijntje levert namelijk een uitgebreid assortiment van vouwgordijnen in verschillende stoffen en maten. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Plaats vervolgens uw bestelling. Hierna gaan onze medewerkers aan de slag met vervaardiging van het verduisterende vouwgordijn op maat. Makkelijk, snel én voordelig.

Géén lichtinval in uw woon- of slaapkamer

U wilt verduisterende vouwgordijnen in uw woning. De volgende punten in de opsomming zijn kenmerkend voor onze verduisterende vouwgordijnen:

  • Laat géén licht door;
  • Absolute privacy;
  • Beschikbaar in elke gewenste kleur.

Kortom: met verduisterende vouwgordijnen op maat van Het Vouwgordijntje kiest u voor géén lichtinval in uw woon- of slaapkamer.

Het gemak van onze opmeet- en montageservice

De plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen dient natuurlijk vakkundig uitgevoerd te worden. Wij adviseren om dit uit te laten voeren door een ervaren vakman. Voor slechts een geringe meerprijs draagt Het Vouwgordijntje zorg voor een vakkundige plaatsing. Tevens kunnen wij u opmeet- en kleuradvies geven. Neem gerust eens een kijkje onder opmeten & montage voor meer informatie. Om kennis te maken met diverse gerealiseerde verduisterende vouwgordijnen op maat, kunt u terecht onder referenties. Daarnaast geeft onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden. Als specialist in vouwgordijnen laat wij graag aan u zien dat u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres bent voor uw nieuwe vouwgordijnen.

Plaats uw bestelling online

Overtuigd? Plaats dan uw bestelling online. Heeft u nog eventuele vragen of wenst u advies op maat? Bel naar telefoonnummer: 0412-614441 voor meer informatie. Wij voorzien u graag van passend advies omtrent uw nieuwe verduisterende vouwgordijnen op maat.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren