Wilt u vouwgordijnen in standaard maten? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Vouwgordijntje. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in het maken van vouwgordijnen op maat. Plaats eenvoudig uw bestelling online. Wenst u passend advies? Twijfelt u over dé juiste maten van uw nieuwe vouwgordijn? Geef ons gerust een belletje, wij denken dan gericht met u mee. U bereikt onze medewerkers op het volgende telefoonnummer: 0412-614441. Het Vouwgordijntje: voor het maken van prachtige vouwgordijnen in standaard maten.

Opmeten, monteren én ophangen

Kies het juiste soort vouwgordijn en vul de standaard maten in. In onze eigen fabriek vervaardigen wij vervolgens uw vouwgordijnen op maat. U kunt bij ons rekenen op het volgende:

 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs;
 • Snel geleverd bij u thuis.

Het opmeten en monteren van uw vouwgordijnen moet natuurlijk vakkundig gebeuren. Hiervoor bieden wij een opmeet- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een professionele plaatsing. Meer informatie leest u onder Opmeten & Montage.

Ruime keuze aan standaard maten vouwgordijnen

Het Vouwgordijntje biedt een breed aanbod aan verschillende soorten merkstoffen. Gedacht kan worden aan polyester en linnen. U kunt kiezen uit de volgende varianten vouwgordijnen: transparantsemi-transparant en verduisterend. Dit is afhankelijk van hoeveel zicht- en lichtinval u in de kamer wenst. Heeft u thuis grotere ramen en wilt u elektrische vouwgordijnen. Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit geldt ook indien u geïnteresseerd bent in Top-down & Bottom-up vouwgordijnen, dé nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gordijnen. Wij maken dan voor u een passende offerte.

Bestel uw vouwgordijnen online

Omdat uw woning geen bijzondere maten kent kunt u met een gerust hart eenvoudig en snel uw vouwgordijnen online bestellen in onze webshop. Heeft u inmiddels een keuze kunnen maken voor de stof- en kleurkeuze? Of wilt u eerst nog even gratis kleurstalen bestellen? Ons advies is om dit te doen! Beeldschermen kunnen vanwege bepaalde instellingen wel eens afwijken van de juiste kleur. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij altijd om deze gratis kleurstalen te bestellen. Kiest u voor verduisterend of voor transparant? Of kiest u voor semi-transparante stoffen? Semi-transparant geeft u de mogelijkheid om wel naar buiten te kunnen kijken maar kunnen passanten niet naar binnen kijken wanneer u ze sluit.

U kunt ook kiezen voor transparante vouwgordijnen en in dezelfde stof (verduisterende) overgordijnen bestellen. Dit gaat altijd in overleg met onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen dan bekijken of deze stof voldoende op voorraad is. Hierdoor kan de levering wel afwijken! Standaard maten van vouwgordijnen is voor een bestelling altijd mogelijk. Onze ruime keuze aan prachtige kwaliteit vouwgordijnen creëert voldoende mogelijkheden om uw woning weer een mooie update te geven. Ook kunt u kiezen voor een Top-down & Bottom-up vouwgordijnen. Deze geven meer mogelijkheden en kunt u elke dag kiezen voor de gewenste lichtinval. Hierdoor kunt u elk seizoen de beste stand zelf bepalen. Voor welk vouwgordijn gaat u kiezen?

Koop eenvoudig uw vouwgordijnen met standaard maten online in onze webshop. Heeft u vragen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Hiervoor contacteert u Het Vouwgordijntje op telefoonnummer: 0412-614441. Via Facebook kunt u alvast kennismaken met diverse opgeleverde klantprojecten. Ideaal voor een kleine impressie van de mogelijkheden.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ‘s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ‘s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.