Vouwgordijnen stof kopen

Vouwgordijnen stof kopen doet u bij Het Vouwgordijntje, dé specialist in vouwgordijnen op maat. U heeft onder andere keuze uit de volgende stofsoorten: linnen, polyester en katoen. Wilt u de stoffen met uw eigen ogen zien? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van gratis kleurstalen. Uiteraard is ook mogelijk om ons een bezoekje te brengen. U vindt onze showroom in Oss.

Gordijnen, overgordijnen en vouwgordijnen op maat

Bij Het Vouwgordijntje heeft u de mogelijkheid om uw vouwgordijnen stof te kopen met passend ophangsysteem. Zodoende verkrijgt u te allen tijde een compleet afgeleverd product bij u thuis. Maak allereerst uw keuze voor het juiste soort vouwgordijn. In onze webshop vindt u transparante, semi-transparante én verduisterende vouwgordijnen. Weet u al wat u wilt? Dan kiest u voor het juiste vouwgordijn en vult u vervolgens de gewenste breedte en hoogte in. Hierna kunt u uw kleurkeuze maken. Met betrekking tot het ophangsysteem dient u de volgende keuzes te maken:

  • Bediening (rechts of links);
  • Mogelijkheid om baleinen aan te passen (ja of nee);
  • Soort ketting (RVS, transparant, wit of zwart);
  • Wijze van montage (kozijn, muur of plafond).

Kant en klaar met opmeten & montage

Wij begrijpen dat u een beetje hulp kunt gebruiken bij uw nieuwe vouwgordijnen. Hiervoor biedt Het Vouwgordijntje een passende opmeetservice. Voor een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van de vouwgordijnen. Wenst u meer informatie omtrent de keuzemogelijkheden ten aanzien van het opmeten en monteren? Neem dan een kijkje onder opmeet instructies. Om een afspraak te maken, kunt u ons opmeetformulier invullen.

Snel uw vouwgordijnen stof kopen

Wilt u snel vouwgordijnen stof kopen? Plaats uw bestelling online en geniet in afzienbare tijd van uw nieuwe vouwgordijnen. Heeft u vragen? Contacteer Het Vouwgordijntje dan op telefoonnummer: 0412-614441 voor meer informatie. Om alvast kennis te maken met diverse realisaties, kunt u terecht onder referenties of een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina. Ongetwijfeld dat u bij Het Vouwgordijntje dé perfecte vouwgordijnen stof koopt.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren